pátek 10. července 2015

L´Oréal - moje letní péče o pleť

Dnes bych Vám chtěla představit tři kosmetické produkty na obličej, které už asi 1 - 2 měsíce používám a jsem s nimi navýsost spokojená. Fakt shodou náhod jsou všechny od L´Oréalu, docela jsem koukala, to už se mi dlouho nestalo, abych používala zaráz tolik výrobků jedné značky.
Tak....jdeme na to :)

Denní krém SKIN PERFECTION


Recenze o tomto hydratačním krému prolétly už vícero blogy, tak teď na něj kouknem ještě u mě.
Nebudu se tu vypisovat s oficiálním popisem od výrobce, napíšu to raději stručněji a svými slovy.
Tenhle krémeček  je určen pro všechny typy pleti, alespoň podle Parfums.cz, někde zas píší, že je určen pro věkovou kategorii do 30 let. Já se přikláním spíše k tomu prvnímu, mně už 30 dávno bylo a krém mi vyhovuje báječně.



Je to korektivní krém a jeho úkolem je zlepšovat kvalitu pleti, zmenšovat póry, vyhlazovat povrch pleti a sjednocovat její tón. Po cca 2 měsících používání můžu skutečně potvrdit, že mi moje pokožka na obličeji připadne vyhlazenější, sjednocená a i podle reakcí mých nejbližších je zářivější a i ty póry se zmenšily.
Co se týká textury krému.........
krém je takové střední konzistence, ani ne moc hutný a ani ne moc lehký. Prostě je tak akorát. Dobře se rozmazává a rychle se vstřebá do pokožky. Má jemnou ovocnou vůni, která mi je velmi příjemná.




Obal krému je taky moc povedený....skleněná hranatá dóza s kulatými hranami a bytelné šroubovací víčko. Vše vyvedeno do zářivě růžové. V koupelně ho v polici určitě nepřehlédnete.

Cena se pohybuje mezi 220-260 Kč, ale v drogerce můžete samozřejmě trefit i nějakou akci a sehnat ho třeba i pod 200 Kč.

Ode mne má jednoznačné ANO a můžu ho jen a jen DOPORUČIT  :)


Pleťový olej NUTRI - GOLD


A od mé denní péče přejdeme na tu noční.....
tu mi už delší dobu zajišťuje suchý olejíček Nutri-Gold.
 Jak jsem se k němu dostala? Nějakou zkušenost jsem už měla s tělovými oleji, a proto jsem s příchodem teplého počasí zatoužila místo hutného nočního krému na obličej po nějakém lehce vstřebatelném oleji. Volba padla na tento produkt.



Tenhle malý zázrak je naprosto úžasný a ve dvojici s výše uvedeným krémem prokazují mému obličeji velikou službu. Nějak se k sobě asi hodí či co ;)))
Obal oleje je krásný, luxusní. Krabička v černo-zlatém provedení a v ní flakonek s 30 ml olejíčku. Aplikátor je klasické kapátko, olejíček si nanáším tak, že každý večer po vyčištění pleti nakapu do dlaně 4-5 kapek, trochu rozetřu v dlaních a šup s tím na obličej. Olej se krásně vstřebává a obličej po něm fakt není nijak mastný. Je krásně sametově jemný a víte jak voní? Jestli jste s někdy čichly k malému, ale fakt hodně malému, miminku, natřenému dětským olejíčkem, tak přesně tak ;)




A jaké že to složky způsobují tuhle vůni a jemnost ?
Je to unikátní kombinace 8 vzácných olejů...........


Samy vidíte, že je to skutečně zajímavé složení a já sama ani netušila, že z některých těchto rostlin či koření se dá vylisovat nějaký olej.
Každopádně jiná chytrá hlava na to přišla a já jí děkuji, protože výsledek je PERFEKTNÍ.

Cena olejíčku nejde přesně napsat, teď se dívám na Heureku, a tam se to pohybuje od
  230 až do 315 Kč. 
Ale schválně kdyžtak mrkněte na Heurece na recenze zákaznic, je to jen a jen samá spokojenost :)


Oční krém REVITALIFT LASER RENEW


Posledním čestným členem téhle trojice je omlazující oční krém Revitalift Laser Renew.
A to je fakt zlatíčko ;)

Už delší dobu mne trápily váčky pod očima a s nimi související kruhy. S vráskami žádný zásadní problém nemám, protože skoro žádné se okolo mých očí nevyskytují. Buď je to dáno geny nebo prostě tím, že se fakt o své oční okolí snažím už nějakou dobu starat a používám myslím kvalitní krémy. Potřebovala jsem tedy aspoň trochu zatočit s kruhy a otoky.
Pátrala jsem v DM a nakonec jsem vybrala tento krém.


Takže - čím začít? Třeba složením.....

Krém obsahuje tři zásadní složky :
1. Pro - Xylane...........stimuluje obnovu kůže, redukuje mimické vrásky, navrací pleti hutnost a obnovuje podpůrná kožní vlákna
2. Fragmentovaná kyselina hyaluronová...........proniká do všech vrstev pokožky, perfektně hydratuje pleť, redukuje vrásky
3. Kofein...........stimuluje mikrocirkulaci

Tyto tři složky by měly mít následující účinky :
- redukce otoků a vrásek
- obnovení textury pleti
- vyhlazení kontur pleti
- pružnost a pevnost pokožky
- hydratace a sjednocení pleti



Já tedy co se týká vrásek, jak už jsem psala, nemůžu moc soudit, vrásky nějak kolem očí nemám, to snad bych si na ně musela vzít lupu :)
Ovšem co se týká otoků a pevnosti pleti, tak to sloužit můžu. Od doby, co krém používám, se mi váčky a tím i kruhy viditelně zredukovaly. Můžu říct, že to je můj první krém, u kterého se fakt těším, až ho budu nanášet. A proč? Nejen díky krému samotnému, ale i kvůli jeho aplikátoru ;)


Tím je totiž malý kovový zobáček (nevím, jak to nazvat), je celý hlaďoučký, kulatý, prostě strašně příjemný na dotek. Z dírky vytlačíte trošku krémečku a pak už jen roztíráte kolem očí, já tedy si především užívám masáž v oblasti váčků pod očima. Zobáček je krásně studený a při masírování a roztírání krému krásně ochlazuje pokožku kolem očí. Připadne mi, že už při samotné aplikaci produktu díky tomu chlazení a snad i obsahu kofeinu, otoky viditelně ustupují a zmenšují se. No, je to prostě strašně příjemné a mně to dělá dobře ;) Krém používám asi 6 týdnů a na mé pleti okolo očí vidím zlepšení.
Textura krému je velmi lehká, jemná, bez parfemace.


Možná by někoho mohlo zajímat, proč má ve svém názvu slovo "laser". Je to proto, že používání tohoto krému není sice laserové ošetření, ale svými účinky ve vyhlazení vrásek se k němu dokáže přiblížit. To by asi mohlo zajímat dámy s vráskami ;)

Na krabičce je označeno, že produkt je určen pro věkovou kategorii 35 - 60 let (i výše ;) ), ale myslím, že v tom vyšším věku, kdy už je vrásek opravdu hodně a kůže je už povadlá, tak s tím asi už moc udělat nejde. Proto všem radím, věnujte péči očnímu okolí co nejdříve. Např. moje mamka má kolem očí docela povadlou pleť a povislá víčka. Podle mého, kdyby začala požívat oční krém dřív, a ne až někdy kolem 55 let, a to kdoví jestli ne později, mohla mít třeba dnes víčka v jiném stavu a nemusela uvažovat o jejich operaci.

Cena toho výrobku je 260 - 300 Kč.

To jsou tedy mí oblíbenci, které si poslední měsíce patlám na obličej a dělají mi vážně dobře. Samozřejmě ke stavu mé pleti přispívá i čistící péče ( mycí gel, micelárka), ale tyhle tři produkty Vám s klidným svědomím můžu doporučit, jsou mooooc fajn :)

3 komentáře:

  1. Ten pleťový olej je jedním slovem úžasný, dostala jsem ho a chtěla poslat dál, protože jsem vzhledem k mé smíšené pleti tušila průšvih, ale pak jsem ho přece jen vyzkoušela, jako alternativu nočního krému a fakt mě překvapil, pleť nezmastil, ale krásně vyžil a zjemnil.
    A řada Skin Perfection mně láká už delší dobu, těším se, že mně taky mile překvapí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já měla kvůli smíšené až mastné pleti taky obavy, že budu mastná, ale nakonec paráda.Obzvlášť teď v létě mi rozhodně dělá na noc líp než krém.

      Vymazat
    2. Přesně tak, já měla kvůli smíšené až mastné pleti taky obavy, že budu mastná, ale nakonec paráda.Obzvlášť teď v létě mi rozhodně dělá na noc líp než krém.

      Vymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)