pondělí 27. července 2015

got2be - beach girl.......nahoďte vlny !

Tak nakonec ani mne neminula vlnkovací mánie se solnými spreji :D Co jsem viděla, tak většina blogerek se vrhla na vytváření vln se solným sprejem od Aussie, mně však v DM padl do ruky sprej 

beach girl od Schwarzkopf (cena 109 Kč).


Plastová lahvička s mechanickým rozprašovačem obsahuje 200 ml produktu. Je dobře tvarovaná, padne akorát do ruky a pohodlně se s ní manipuluje.


Na zadní straně je krátký text k výrobku plus návod....


A teď k samotnému spreji a jeho účinkům.......

Nejdříve bych něco řekla k svým vlasům. Ty mám jemné, nijak extra husté a samy o sobě mají sklon se vlnit. Já to moc nemám ráda, a tak po umytí hlavy používám k vysušení kulatý velký kulmokartáč od Rowenty, který prameny krásně sám na sebe natočí, dodá jim objem a taky je perfektně vykartáčuje do nafoukaného, ale hladkého účesu. Tento styl se mi líbí nejvíc. Jakmile ale nechám vlasy uschnout jen tak nebo zmoknu nebo vlezu do bazénu, jsem samá vlnka.
Možná proto tenhle solný sprej na mé vlasy docela dobře funguje.
Teď v létě ho používám tak 1x týdně, když už třeba nevím co s vlasama, jsou bez objemu a plihnou. To je pak nastříkám tímto sprejem, nechám nějakou chvíli proschnout a pak rukama pročechrám a promačkám. Co následně vznikne, uvidíte na fotkách zde.......

...můj obvyklý vyfoukaný účes

.....a vlnky ala beach girl :)

....a zde ještě na druhé straně
Úplná mořská panna, co? :D
Ale ne, vážně ;) Na mě, jak vidíte, solný sprej funguje. Nevím, jak bude působit třeba na husté, pevné a dlouhé vlasy, jestli s nimi něco udělá.
Co se mi na něm nelíbí, je to, že vlasy jsou po něm takové jako suché a zacuchané. Proto ho používám až když vím, že pak už budu vlasy mýt, protože tohle  mi pak už nejde dost dobře rozčesat a vadí mi ta vysušenost vlasů.
Jinak ale můžu potvrdit, že vlasy mám fakt takové, jako když jsem u moře. Koukala jsem na fotky od moře a je to přesně to samé ;) I sprej samotný mi vůní moře připomíná. Dokonce jsem si i lízla (když už, tak už :D !), a samozřejmě je i slaný.

Co říct na závěr? Pokud toužíte občas po vlnkách, tak jak vidíte, tento sprej od Schwarzkopf funguje.

Otázka je, jestli na všechny typy vlasů :)

4 komentáře:

  1. vlastním tento produkt a som s ním spokojná!

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten efekt je moc hezký:-) Já mám teď sprej s mořskou solí od Balei, ten už mi pro letošní léto asi vystačí, ale po tomhle se taky podívám:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji:) Jen mi vadí,že nemám hustší vlasy,na těch se mi vlny líbí víc.

      Vymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)