čtvrtek 25. února 2016

Nákupy a novinky - od konce podzimu do konce ledna...

Krásky moje :-)

Už to je pěkná doba, co jsem naposledy postla článek o nákupech a novinkách. Kaju se a slibuju, že už to nebudu flákat a články tohoto typu budu publikovat pravidelně. Do názvu jsem záměrně nedala konkrétní období, za které nákupy jsou, protože je to takové shrnutí mých nákupů na přelomu roku, plus mínus měsíc až dva. Novinky od Ježíška sem dávat nebudu, protože na ty jsem dělala samostatný článek. Takže jdeme na to....


Lak na vlasy Wellaflex Instant Volume Boost
Moje asi věčná záliba - hledat produkty na vlasy, slibující objem. Slibuje to i tento lak. V mém případě to ale nějak nefunguje. Vlasy nabudou objemu jen při pořádném načechrání nebo lakování hlavou dolů. Trvá to ale jen chvíli, protože lak ani nějak extra netuží, vy pak vylezete ven a než přijdete do práce, jsou vlasy zplihlé jako obvykle. Navíc při stisknutí uzávěru lak ani pořádně nestříká, je to jen taková jemná sprcha. Takže to shrnu.....já už tenhle lak nemusím.
Dvoufázový odličovač očí Care
Nevím proč, ale jak jsem tak jednou brouzdala po Kauflandu, všimla jsem si trochu víc jejich provátní značky Care. Tak jsem si řekla, že schválně zkusím jejich odličovač na oči, obsahující výtažky z aloe vera a jinanu dvoulaločného. Už dopředu jsem nad ním lámala hůl. Ale ejhle, on funguje a navíc ani nedráždí oči. Je prostě ok, schválně ho někdy vyzkoušejte.
Antiperspirant Dove Invisible Dry
Moje stálice v koupelně, kterou určitě doporučuji. Funguje a krásně jemně voní. Když jsem ho někdy v lednu kupovala, stál nějak do 60 Kč. Nedávno mě v drogerii i v Tescu zarazilo, že ho teď prodávají za 97 Kč. To se mi zdá trochu přehnané vzhledem k cenám, za které se prodávají sprejové antiperspiranty.


Ziaja - denní a noční krémy s růžovým máslem, 30+
Denní krém jsem zatím nerozdělala, takže o něm nemůžu nic napsat. Noční používám a je zatím fajn. Tak uvidím, jestli se třeba během měsíce používání neobjeví nějaké problémy, ale zatím vypadá, že mi svědčí :)


Ziaja - vánoční sprchové gely (perníčkový a čokoláda-pomeranč)
Sprcháče už mám skoro vypotřebované, na vánoce byly moc super, mně se hlavně líbil ten perníčkový. Jeho vůně byla fakt jako když si čichnete k perníkovému těstu. Pokožka jím voněla i po sprše. Čokoláda s pomerančem taky nebyl špatný, ale ten od Dermacolu z řady Aroma Ritual mi voní líp.


Batiste - suché šampóny
Všechny je jistě znáte a asi nikoho ještě nezklamaly. Mne taky ne. Už jsem vyzkoušela asi čtyři verze a všechny jsou prostě super a zázračné. Interval mezi mytími vlasů mi prodlouží o jeden den a je fakt neskutečné, jak vlasy odmastí a ještě jim dodají na objemu. Za mě ano a budu je kupovat pořád.


LUSH - peeling
Známý peeling od LUSH patří také mezi mé stálice a mám už několikáté balení. Péči o obličej si už bez něj neumím představit. Pokud Vás zajímá, co je na něm tak úžasného, tak článek si můžete přečíst TADY.
SKIN79 - plátýnková maska
Vyživující a vyhlazující masku od SKIN79 jsem dostala a zatím nepoužila, tak už jsem moc zvědavá, jaká bude. Určitě Vám dám potom vědět.


AVON - intenzivní sérum pro zářivý lesk vlasů
Olejové sérum pro zářivý lesk, které navíc zahladí roztřepené konečky. Upoutalo mě v katalogu Avonu, který se ke mně občas dostane, protože tam bylo v zajímavé akci. Olejíčky na vlasy používám denně, tak jsem se rozhodla, že ho vyzkouším. Uvidíme...
Balea -náplasti Clear-Up Strips
Náplasti na černé tečky kupuji pravidelně. Fungují dobře, jen musíte dobře odhadnout dobu nalepení na kůži, aby nepřeschly, protože pak je účinek nulový. Já už to mám docela vychytané a jsem s nimi spokojená.
Pantene Pro-V - sprej na objem vlasů
Koupila jsem si ho na radu Wikiry z blogu Jsi krásná a skutečně s mými vlasy dělá něco víc než jiné přípravky na objem. Zatím jsem s ním spokojená, jen mám pocit, jakoby vlasy trochu vysušoval.




MILANI - odstín Nude Créme
Růžovo-oranžová krémová rtěnka od Milani mě zaujala na eshopu této značky. Pigmentovaná je výborně, výdrž má lepší než drogerkové rtěnky. Vadí mi jen trochu to, že jak je hodně krémová a přitom spíše matná, tak zvýrazní jakoukoliv nedokonalost na rtech. Raději mám od Milani odstín Dulce Caramelo, který má trochu shimmeru a sedí mi líp.
Artdeco - báze pod oční stíny
Zatím ji testuji, ale jeví se velmi dobře. Nedávno mi s ní stíny Freedom vydržely na víčku krásně od rána až do večera. Tak uvidíme......;)
Essence - kajalová rozjasňující tužka na oči, odstín 02 Eye Candy
Jupííí!!! První rozjasňující tužka, která drží krásně na waterline a maluje krásnou stopu hned při prvním tahu. Je fakt boží!!! Narazila jsem na ni náhodou.....patří totiž do limitky Winter Wonferfull, ze které jsem naživo viděla ve stojánku jen 4 poslední produkty (ona byla mezi nimi), protože tahle limitka byla alespoň v naší DM ihned totálně rozebraná. Mimochodem, nevím jak ve Vašich drogerkách, ale u nás jsou limitované edice Essence buď ihned pryč anebo v drogerii nové nejsou vůbec a trčí tam edice i o 3-4 kola pozadu. Tak nevím, jestli je to vina drogerie nebo obchodních zástupců Essence :(


Gabriella Salvete - Chubby Lips (odstíny 01 Strawberry Shake a 06 Chocolate)
Nakonec jsem ani já neodolala máslíčkům od GS. Více o nich napíšu ale v příštím článku ;)
Miss Sporty - My BFF Lipstick (odstín 100 My Tender Pink)
Už nějakou dobu jsem si říkala, že mi ve sbírce rtěnek chybí nějaká klasická světlá růžovka se shimmerem a pak jsem na ni narazila mezi novými rtěnkami u Miss Sporty. Jak se mi jeví si přečtete v příštím článku, který bude o mých nejnovějších produktech na rty.


Palmolive - sprchové "máslo" či "krém"
Co by to bylo za nákupy bez sprcháče :) Tohle ale není úplně klasický sprchový gel, jak vidíte na obalu produktu. Tohleto je totiž totální čokoládová husťárna ;). Vy, které milujete všechno čokoládové, jděte do něj. Vůně čokolády je u tohoto produktu s prominutím brutální a ta konzistence je fakt k sežrání :) S ničím tak hustým jsem se ještě neumývala. Je to skutečně krém až máslo. Když ho zkusíte vymačkat do vody, nechce se sám od sebe ani rozpustit a ve vodě plavou světle hnědé housenky. Prostě - husťárna! ;)


Catrice - lak na nehty (odstín 24 The GlamoureX Factor)
Klasický zlato-hnědý perleťák. Lakuje se dobře, kryje krásně ve dvou vrstvách, jen ta výdrž nic extra. Ale já to tak mám se všemi laky ;) Prostě třetí den už jsou špičky v háji. Takže je to spíš mnou než lakem. Tenhle láček je ale vážně moc krásný a pokud chcete na nehty něco decentního a elegantního, klidně do něj jděte.
Miss Sporty - Clubbing Color (odstín 5139)
Krásná jemná nude barvička a jako všechny laky z této řady rychle schne a má dobrou výdrž. Všechny laky z této řady jsou všude chválené, odstínů je hromada a cena je za hubičku :)


BOMB Cosmetics - koupelové košíčky FIALKA a VESELÝ KNOFLÍK
Balistiky od značky BOMB Cosmetics jsou super a pro mě lepší než ty od LUSH. Koupeno na Dekorativka.cz.

Tak to by byly mé kosmetické nákupy v měsících na přelomu loňského a letošního roku. Možná některé z produktů znáte, tak mi napište, jestli jste s nimi spokojené nebo ne.
Já se na Vás budu těšit u dalšího článku, tentokrát o rtěnkách a slibuji, že bude určitě tento týden :)

6 komentářů:

  1. Peeling od Lush vypadá dobře! :)
    http://hautebasics.blogspot.cz/2016/02/pravda-o-strance-dnes-nosim_13.html

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nákupy:-) Vánoční sprcháče od Ziaji jsem si schválně objednávala na e-shopu (nikde jinde jsem je totiž neviděla), přihodila jsem k nim i krémy na ruce ve stejných vůních:-) Čoko sprcháč od Palmolive jsem měla a byl fakt skvělý, budu si ho muset pořídit znovu, ráda bych zkusila to s těmi housenkami:-D Ze stejné řady mám ještě broskvový a vanilkový sprcháč:-) A Chubby lipsům od GS jsem taky propadla, nejdřív jsem si pořídila jeden, ale teď už má sbírka čítá rovné tři a ani ty asi nejsou poslední:-D Sérum na lesk vlasů od Avonu jsem měla, ale efekt žádný, tedy kromě příšerného zmaštění vlasů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče, jak píšeš, jsou super. Na ten olejíček Avon jsem zvědavá, zatím jsem ho moc nezkoušela.

      Vymazat
  3. Najlepší lak na vlasy je jednoznačne Wellaflex. Nelepí vlasy a nesmrdí. Suchý šampón od Batiste je najúčinnejší aký som kedy používala. Neostávajú po ňom biele fleky a všetky fajne sviežo voňajú. :)

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk Pozývam ťa na moju giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mně Wellaflex nesedl, takže mám pořád nejradši Taft. S Batiste souhlasím.

      Vymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)