pondělí 1. června 2015

BALEA - čisticí lotosová péče

Značku Balea mám všeobecně moc ráda, a to nejen kvůli její cenové dostupnosti, ale u většiny výrobků i kvůli kvalitě, která je srovnatelná s dražšími značkami. Samozřejmě se mi už u pár jejich věciček stalo, že mi nevyhovovaly nebo mě zklamaly, ale to byly opravdu jen ojedinělé případy.

Dnes se tedy mrkneme na dva jejich čisticí produkty na obličej.



BALEA - jemná čistící pěna s výtažky z lotosových květů

Nevím jak vy, ale já už si neumím představit čištění pleti bez nějaké mycí pěny nebo gelu. Dříve jsem si večer myla obličej vodou a poté čistila micelární vodou nebo čisticím mlékem, ale než jsem se takovým čištěním dobrala k tomu, že obličej byl fakt čistý a po přejetí tampónem na něm už neulpívaly zbytky makeupu, dalo to pořádnou fušku a stálo to hodně tamponků :)
Proto preferuji tzv. mokré čištění obličeje a pak už jen dočišťuju a dávám noční a oční krém.


Jak udává výrobce, tak tato pěna jemně, ale důkladně čistí a vitalizuje pokožku. Hydratační formule s provitamínem B5 chrání pleť před vysoušením. Produkt je určen pro normální a smíšenou pleť.
Tolik tedy výrobce. 
Já můžu říct jen tolik, že má ve všech bodech pravdu, pěna je prostě super a pokožku krásně umyje a fakt nevysouší. Aplikace je bezva, protože já pumpičky miluju ,neboť jsou praktické, protože se s nimi krásně pohodlně produkt dávkuje do dlaně nebo na mycí houbičku. Já používám bílou houbičku od MISSHY, která už sama o sobě pomáhá pokožku hydratovat a navíc se s ní, na rozdíl od mytí rukama, odstraní z obličeje více nečistot a odumřelé kůže.




Jediným mínusem, ale fakt dost malým, je u tohoto produktu vůně. Netuším, jak vlastně voní lotos, ale jestli takhle, tak tahle kytka co se týká vůně mým favoritem určitě nebude :) Já v tom prostě cítím takovou obyčejnou vůni čistidla, připomíná mi to něco z kuchyně, ale nevím co. Každopádně jsem nedávno čichala k čisticí pěně od Nivey, a je to úplně to samé. U tohoto typu výrobku však o to, jak voní samozřejmě nejde, důležité je hlavně čištění. A z toho dostává BALEA výbornou! Navíc za cenu okolo 59 Kč to fakt stojí za to.
Balea - čisticí pěnu si určitě znovu moc ráda koupím :)


BALEA - čisticí pleťové náplasti 

Další čisticí vychytávkou od Baley jsou náplasti na ucpané póry, opět s výtažkem z lotosových květů. Jsou tak jako pěna určeny na normální a smíšenou pleť. V krabičce je 6 ks náplastí a balení stojí 99 Kč. Možná se to zdá někomu drahé, ale náplasti od jiných značek, které jsem v DM viděla, byly ještě dražší.


Většina z nás svádí nekonečný boj s ucpanými póry a černými tečkami. Nejkritičtějšími oblastmi jsou jak víme - nos, brada a čelo.
Náplasti na čištění jsou dobrým řešením čištění pórů na rozdíl od drastického mačkání u zrcadla nebo napařováním si obličeje pod ručníkem.


Oficiální text výrobce i s návodem k použití přikládám tady na fotce :



Za sebe můžu říct, že tyhle náplastičky fakt fungují. Když je nalepíte, drží na kůži fakt dobře a při odlepování to malililinko zabolí, ale co by ženská neudělala pro krásu, že? Po odlepení náplasti na ní hezky vidíte, co za hrůzy vám z kůže vytáhla. Myslím, že při pravidelném používání se tímto způsobem dá s černými tečkami zatočit. Na obalu píší, že by se náplasti měly používat minimálně každé 3 dny, ale to je myslím docela často a každá z nás si jistě dokáže u své pokožky sama určit, jak často tuhle proceduru potřebujeme.

Za mě tedy náplasti BALEA určitě ANO a já osobně do nich určitě zase půjdu :)))
nu

6 komentářů:

  1. Já jsem strašný lenoch, takže něco jako peeling nebo čistící pěny používám velmi zřídka. U postele mám vatové tamponky a micelárku a před spaním a ráno se odličuji. Toť vše. Asi to není nejlepší způsob, ale jsem ráda, že jsem se naučila alespoň tomu. :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě přijde rychlejší umýt to ze sebe u umyvadla,po čištění zubů,a pak jen dočistit.Každý den mám na sobě makeup,pudr a tvářenku,a tamponama by mi to trvalo dýl.Ale každýmu vyhovuje něco jinýho ;-)

      Vymazat
  2. Tahle čistící pěna mě moc zaujala ale s mou pletí je to docela těžké sehnat nějaký výrobek, který by mé pleti vyhovoval, protože ji mám celkem citlivou ale na baleu čtu dost pozitivní recenze tak se možná po této pěně podívám. Zatím používám od dermacolu čistící mléko a to mi dost vyhovuje :-). K zahození ani nejsou ty náplastě na akné docela by se mi hodily :-).
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po ní koukni. Mají nejen tuhle, ale viděla jsem tuším i nějakou mandlovou, ale nevím, na jakou je pleť. Mně tenhle způsob čištění pleti vyhovuje a obzvlášť teď, jak začnou horka, bude to mokré čištění pro obličej i osvěžující :)

      Vymazat
  3. Tak po tvé recenzi na ni určitě někde kouknu :)

    www.simonkomadel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jj,určitě vyzkoušej,oba produkty fakt fungují a dělají to,co mají.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)