neděle 22. listopadu 2015

Lak na nehty Miss Sporty - Lasting Color Gel Shine

Ve včerejším článku jsem Vám slíbila na dnešek ještě jeden, takže se na něj, ještě než zalehnu v pyžamu a županu k televizi, rychle vrhnu. Bude to taková pidi-midi recenzička jednoho láčku na nehty od Miss Sporty, který mám zhruba poslední čtvrt rok hrozně ráda. Vůbec celkově mám jejich laky ve velké oblibě, a to někdy od přelomu jara a léta, kdy vypustili na trh nádherné pastelové odstíny laků za cenu vskutku skoro zadarmo. V létě jsem převážně nosila ty barevnější, s příchodem podzimu jsem přešla na tlumenější odstíny růžové, fialkové, kávové, hnědé apod. Mají taky hodně nude barev, které taktéž miluju.

Dnes se budu věnovat laku Lasting Color Gel Shine - odstín 5132.


K tomuto laku se v podstatě dají napsat jen samá superlativa. Když začneme cenou, tak ta je bezkonkurenční - 29,90 Kč. Obal laků této značky se mi líbil vždycky. Mně prostě ta kulatá flaštička krásně sedne do ruky a i na pohled vypadá roztomile. Co se týká štětečku, tak ten jsem bohužel zapomněla vyfotit, ale určitě ho všechny znáte. Je jemný a plochý, barva se jím na nehet nanáší pohodlně. Drží se i dobře v ruce, není to žádný neforemný monster vršek, to já nemám ráda.


A teď pojďme k samotnému laku. Jak sám název napovídá, jedná se o dlouhotrvající lak s gelovým efektem. Výrobce avízuje až 10-denní výdrž.....no, to je asi jediná věc, která aspoň u mne nefunguje. Neberu to ale jako vadu nebo zápor, lak mi i tak vydrží třeba i 5 dnů a to je pro mě velká paráda :)
Odstín tohoto laku zbožňuji, je to taková jemná, čistá, uklidňující růžová s kapkou fialkové. Je velmi elegantní a nebije do očí. Je prostě boží. Co se týká gelového efektu, tak ten lak rozhodně má. Oceňuji i jeho krásný lesk, který má i bez použití top coatu. Já ale i přesto top coat používám, to je už prostě takový můj automatický zvyk při lakování.


Ještě bych se zmínila, že lak má mírně řidší konzistenci, ale zas ne tak, aby Vám při lakování zatékal k nehtové kůžičce. Spolu se štětečkem si pěkně notují, lak kryje hezky ve dvou vrstvách a schne velmi rychle.



Tento lak i ty ostatní od Miss Sporty Vám můžu jen a jen doporučit. Je zvláštní, že jsou tak neskutečně levné, protože já je považuji ještě s laky Color Riche od L´Oréal za nejlepší laky z drogerky.

Tak doufám, že jsem Vás třeba trochu inspirovala a tyhle laky v obchodě omrknete. I když si stejně myslím, že většina z Vás už je dávno zná ;)

10 komentářů:

  1. Skvělá barva. Připomíná mi nějaký od Rimmelu. Ale jsem líná hledat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Lak je moc krásný, mám ráda na nehtech hodně lesku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Vůbec nejsem na matné laky. Pár jich doma mám, ale pokaždé je nakonec přetřu top coatem, aby se leskly ;)

      Vymazat
  3. Laky od Miss Sporty mám ráda, za ty peníze jsou naprosto parádní. Tento ve sbírce nemám a barvička je to moc hezká, takže se po něm určitě podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, mrkni se na něj, je moc krásný a univerzální. Hodí se ke všemu.

      Vymazat
  4. Me se odstin laku hodne libi. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)