pátek 9. října 2015

Gel na odličování očí Sephora

Tak tu máme konečně pátek a já se chystala, že sepíšu zářijové nákupy a spotřeby. Nafoceno to mám, ale tak nějak se mi nechce pouštět se do delšího článku. U nás na Moravě většinu dne dnes pršelo, odpoledne přestalo, ale i tak počasí nic moc a to Vám moc elánu nepřidá :( Po celém pracovním týdnu mám chuť se povalovat a odpočívat, ve svícínku už hoří votivka od Village Candle Javorový sirup, v lednici se chladí má oblíbená Pálava a já už začala i přitápět, takže je tu taková lenivá atmosféra ;( A jak jsem tak projížděla fotky v notebooku, narazila jsem na fotky jednoho produktu, který jsem kupovala myslím někdy na jaře v Sephoře v rámci nějaké té jejich akce 2+1 výrobek zdarma. Jedná se o odličovací gel na oči zn. Sephora. Článek bude rychlovka, protože o odličovači se zas tolik napsat nedá.


Vlastně ani nevím, jestli má Sephora zrovna tento gel ještě v nabídce, ale i tak o něm napíšu. Cena byla tuším něco mezi 160-220 Kč. Umělohmotný obal s dávkovací pumpičkou obsahuje 125 ml produktu. Pumpička, což si pamatuji dobře, dávkovala pohodlně, přesně a nebyl s ní žádný problém.


Co se týká samotného gelu, tak na ten nemůžu taky říci jediné záporné slůvko. Konzistence byla fajn, no prostě gel, co k tomu více napsat. V očích mě vůbec neštípal a odličoval parádně. V drogerii mám na odličování očí pár oblíbenců, ale tomuhle se nevyrovná žádný z nich. Hlavně to bylo poznat na takových těch řasenkách, které Vám hodně obalí řasy a máte je pak ztvrdlé. S jejich odličováním se člověk nadře, ale tento gel si s nimi uměl poradit fakt dobře :)


Takže mé shrnutí je, že tento gel můžu určitě doporučit a až zas navštívím Sephoru, ráda si ho znovu koupím. Nevím ale, jestli ho stále prodávají, na netu jsem našla nějaký 2 v 1, v úplně stejné lahvičce, tak nevím, jestli to není nástupce tohoto nebo inovovaný tento.
Máte některá s tímto odličovačem zkušenost anebo nevíte, jestli se ještě prodává?

8 komentářů:

  1. Jestli se ještě prodává nevím, ale já ho používám a jsem s ním moc spokojená. Dostala jsem ho jako dárek. Nikdy jsem gel nezkoušela, ale je pravda, že tímto se odlíčím jedním tahem a i špatně odlíčitelné řasenky jdou krásně dolu. Nikde nepálí, opravdu 1*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že i tobě pasuje. Já mám jinak nejradši dvoufázové odličováky, tohle byl můj zatím jediný odličovací gel a super ;)

      Vymazat
  2. Tyjo, o gelu jsem ještě neslyšela, ale celkem mě zaujal. Vypadá fakt dobře.

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt dobrý. Doufám, že se do vánoc dostanu do Sephory a zase ho koupím ;)

      Vymazat
  3. Úplně ti rozumím. Taky tady mám takovou lenivou atmosféru. Odličovač vypadá dobře. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že Sephora nemá eshop, to by se objednávalo :)

      Vymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)