sobota 14. května 2016

Dva prima tipy do sprchy od Tetesept

Protože tu máme víkend a vypadá to, že bude co se týká počasí hezký, tak Vás nebudu mučit nějakým sáhodlouhým článkem, ale dám Vám dva zajímavé tipy na dobré sprcháče ;)


Nedávno jsem v Tescu narazila na sprchové gely od Teteseptu, které byly slevněné z 89 Kč na 45 Kč. Samozřejmě jsem to nenechala bez povšimnutí a dva gelíky hned přistály u mě v košíku. Plnou cenu by se mi za sprcháč dát nechtělo, ale 45 je taková klasická průměrná cena gelů do sprchy.
Tak se na ně pojďme podívat blíž.......



Krémovo - olejový sprchový gel s mlékem, medem a jojobovým olejem

Tento gel má v názvu ještě přívlastek "přirozeně sametově hebký" a můžu říct, že právem. Produkt je určený k péči o suchou pokožku a kromě výše uvedeného mléka, medu a jojobového oleje obsahuje i NutriBion Formuli s pečujícími proteiny, pronikajícími hluboko do kůže. Z vlastní zkušenosti k tomu můžu říct, že pokožka po umytí zůstává skutečně hlaďoučká a hebká, ale pokud má někdo fakt moc suchou kůži, tak nějakou následnou péči mlékem nebo olejíčkem asi ještě bude potřebovat. Já úplně suchou kůži nemám, takže po sprše nemám potřebu se už dál natírat něčím dalším.
Co se týká vůně, tak ta je příjemně jemně nasládlá a při samotném mytí na rukou a pokožce jde ten med docela cítit. 
Líbí se mi i to, že konzistence gelu je díky obsaženému oleji taková jako klouzavá a ten olej tam jde prostě poznat.



Krémovo - olejový sprchový gel s citronovou trávou a mandlovým olejem

Druhý kousek má na obalu připsáno - "přirozeně osvěžující". Nemohu s tím než souhlasit a tenhle sprcháč mám momentálně o něco raději než ten předchozí, protože v tomto období, kdy se pomalu blíží léto, preferuji do sprchy osvěžující, povzbuzující produkty.
Gel je určen pro citlivou pokožku, ale samozřejmě použít ho můžete na jakýkoli typ pleti. První, co mě na něm upoutalo, je úžasná osvěžující vůně citronu. Je trochu jiná, než u Rozpustilého citronu od Dermacolu. Ten mám taky ráda, ale je to pro mně vůně "kyselého" citronu a naopak tento sprcháč od Teteseptu mi voní jako "sladký" citron. Oba tyto typy citronových vůní mám ráda.
Co se týká vlastností, tak i tento gel obsahuje patentovanou NutriBion Formuli s vyživujícími proteiny. Účinky na pokožku bych řekla, že má stejné jako výše popisovaný medový sprcháč a olej v něm jde také cítit. Pleť je opět příjemně hebká a vůně se na ní drží ještě nějakou chvíli po vysprchování.


Oba tyto produkty můžu určitě doporučit, jen tu plnou cenu okolo 90 Kč bych za ně nedala. Co se týká výživy, postavila bych je o level níž než sprchové produkty od Dove. Pokud tedy čekáte od sprchového gelu hodně hydratace, pořiďte si raději Dove. Jinak ale tyhle kousky určitě stojí za vyzkoušení, líbí se mi jejich vůně a i jejich účinky jsou pro mne dostačující :)


14 komentářů:

  1. Od této značky jsem zkoušela jen nějaké soli a příliš mě nenadchnuly. O jejich sprcháčích čtu samá pozitiva, tak asi vyzkouším. Počítala jsem , že zatím mám zásoby do konce prázdnin :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soli jsem taky nějaké měla, docela se mi líbily. Ale sprcháče jsou lepší ;-)

      Vymazat
  2. Od Teteseptu jsem si pořídila soli do koupele, byly fajn, ale pěny do koupele u mně pořád vítězí:-) Sprchových gelů mám velkou zásobu, takže nákup nových zatím neplánuji, ale pokud taky narazím na lepší cenu, tak se určitě k nákupu nebudu muset přemlouvat, díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  3. toto je jedna z mala znaciek, ktoru som hadam este nikdy nemala:)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak táto značka ma vôbec nedokáže zaujmúť, asi je to tými obalmi alebo ja neviem :D

    OdpovědětVymazat
  5. O tejto značke som zatiaľ toho veľa nepočula ale vyzerá zajímavo:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som nedávno na blogu taktiež písala o sprchových géloch Tetesept, som s nimi veľmi spokojná. Aj ja mám teraz radšej verziu "prirodzene osviežujúci", akurát ja mám s grapefruitovou a mätovou vôňou.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, díky za tipy :) Fajn fotky :) Máš to tu hezké :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  9. zloženie vyzera dosť dobre :) asi sa mrknem po nich :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  10. Od této značky mám sprchový gel, sůl a nějakou olejovou lázeň s názvem Úleva při nachlazení a je v tom eukaliptový olej a kafr. Velmi příjemný gel který v létě osvěží a v zimě zahřeje. Je příjemný a nemám mu co vytknout.

    OdpovědětVymazat
  11. Od tejto značky zatiaľ nemám žiaden produkt ale tieto sprchové gély vyzerajú fantasticky! Určite si aspoň jeden musím kúpiť. Máš veľmi pekný blog nechcela by si vzájomne sledovať?
    andreanalens.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Od Teteseptu jsem měla jen nějakou sůl do koupele s kokosem :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)