středa 4. května 2016

ASTRID - novinky v péči o pleť

Někdy v únoru jsem byla oslovena značkou Astrid, jestli bych měla zájem o testování některých jejich produktů. Udělalo mi to velkou radost, protože je to nejen má první spolupráce, ale při vyslovení názvu Astrid se mi hned vybavily opalovací krémy a mléka, které jsme doma používali, když jsem byla malá. U opalovacích produktů od Astrid jsem až na několik vyjímek zůstala i v dospělosti a kupovávala jsem od nich i některé výrobky péče o pleť pro malé děti. Např. jejich ochranný pleťový krém Astrid Batole máme zrovna doma. Kupovala jsem ho někdy loni a našemu synkovi vyhovuje perfektně.
Určitě i vy máte s touto značkou nějakou zkušenost, ale určitě nevíte, že nabídka Astridu se velmi rozšířila. Já to tedy nevěděla a popravdě řečeno, nikdy jsem snad od nich neměla nějaký krém nebo mléko. Nebudu se vypisovat, co všechno má teď Astrid v nabídce, protože je toho opravdu hodně a vybere si zde každý. Doporučuji se určitě kuknout na jejich webové stránky, proklikat si je a zkusit si tam najít to své.

A teď už přejdu k tomu, co jsem měla a stále mám možnost vyzkoušet z jejich výrobků já.


V roztomilé taštičce mi s milým psaním přišly tyto produkty :
  • Fresh Skin osvěžující čisticí micelární voda
  • Ideal Defence denní krém proti vráskám
  • Ultra Repair zpevňující denní krém proti vráskám

Osvěžující čisticí micelární voda


Micelárka je určená pro normální a smíšenou pleť a má účinně odstraňovat z pleti nečistoty a makeup (včetně voděodolného). Obsahuje minerály a vitamín E, známé svými vyživujícími a antioxidačními vlastnostmi. Další důležitou složkou je organická meduňková voda, která má kromě čisticích i zklidňující účinky.


A teď co se týká mé zkušenosti s touto vodou.
Takže obal......hezká plastová průsvitná lahvička o obsahu 200 ml. Dobře se drží v ruce, pohodlně se otvírá a otvor na dávkování je tak akorát, aby Vám z flaštičky nevyletělo příliš produktu. Zároveň však víčko i pevně drží, takže nehrozí, že na cestách se Vám někde v tašce otevře.
Nyní se mrkneme na obsah čili na samotnou vodičku. Voda je bez parfemace, což bude pro některé z Vás určitě plus. Makeup odstraňuje velmi dobře, i pořádně držící řasenka pustila, pokud jsem na řasách mokrý tampón chvilku podržela a až pak začala stírat. Po použití na obličej jsem necítila žádné pnutí ani jsem neměla pocit vysušené pokožky. K žádnému zčervenání taky nedošlo. Pokožka byla příjemně osvěžená a tonizovaná.
Fotku složení jsem nějak zapomněla udělat, protože tohle já nějak neřeším. Nejsem žádný chemik, abych zkoumala každou látku obsaženou v produktu. Prostě, pokud mi kosmetika nedělá na pokožce žádnou neplechu a mám ji pěknou, tak produkt používám a basta :)


Cena této micelárky je okolo 90 Kč, ale nedávno ji měli v Tetě v akci za 69 Kč.
Já jsem s touto vodou byla moc spokojená, mohu Vám ji doporučit a určitě si ji zase koupím :)

IDEAL DEFENCE Denní krém proti vráskám


Jako další novinku Vám chci představit denní krém proti vráskám z řady Ideal Defence. Tato řada je určena pro věkovou kategorii 30 - 40 let. Nejdůležitější složkou krému je koenzym Q10, který buňkám dodává energii, pomáhá redukovat jemné vrásky a oddaluje vznik nových. Další účinnou složkou je hydratační komplex Hydroviton Plus, který přispívá k udržení optimální hydratace v pleti a zanechává ji sametově jemnou a pružnou. Nedílnou součástí přípravku jsou samozřejmě i UVA a UVB filtry, které chrání pleť před slunečním zářením a předčasným stárnutím.


Co se týká obalu, tak pikslička s krémem je uzavřena v papírové krabičce, která má podle mě pěkný a příjemný design v jemných barvách, kterým vévodí růžová. Samotný krém je v kulaté dózičce z umělé hmoty o obsahu 50 ml.


A teď k samotnému produktu. Krém je samozřejmě bílé barvy ;). Co mě ale upoutalo hned, je krásná jemná příjemná ovocná vůně. Hrozně mi připomíná mango. Ne že bych až tak věděla jak mango voní, ale protože si s vůní manga kupuji ráda třeba sprcháče nebo tekuté mýdlo, tak mi to tohle prostě připomíná. 
Krém je lehčí konzistence, v zimě by mi nejspíš nestačil, ale v tomto jarním období je pro mou smíšenou pleť ideální. Lehce se roztírá, rychle se vsákne do pokožky, což oceňuji, protože po natření krémem spěchám ráno rychle na makeup a nechci si ho natírat na pokožku pokrytou mastným krémem. Po aplikaci krému je pleť jemná a hydratovaná. Používám ho už přes měsíc, zároveň i s výše popisovanou micelárkou, a moje pokožka na obličeji je spokojená, čistá, hydratovaná. Netvoří se mi žádné šupinky na tvářích, podle čehož hned poznám, že používám krém, který špatně hydratuje. Pupínek se taky žádný za tu dobu nevyskytl.


Krém seženete v drogeriích za cenu od 70 do 90 Kč, záleží samozřejmě i na tom, jestli je zrovna v akci.
Krém mohu určitě doporučit, mé pleti perfektně vyhovuje.

Jak jste si jistě všimly na úvodní fotografii, je tam ještě krém Ultra Repair, který je cílený na věkovou kategorii blížící se k věku 50 let, což se mne ještě netýká, tak ještě popřemýšlím, jestli ho věnuji do giveaway anebo své mamce ( tento měsíc bude mít totiž můj blog 1 rok a já bych Vás ráda odměnila za Vaši přízeň, takže očekávejte giveaway s výhrami pro dvě z Vás ;) )

Povídání o dalším výrobku od Astridu čekejte již brzy v některém dalším článku a mohu už teď prozradit, že půjde o jejich CC krém. Tak se nechte překvapi, jak tohle cécéčko pochodilo u mě ;)

10 komentářů:

  1. Klidně bych vyzkoušela micelární vodu, líbí se mi jejich nové obaly :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, obaly i nové logo se jim povedly. Micelárku určitě zkus.

      Vymazat
  2. Micelarka vypada dobre, na kremy moc nejsem... A teeeeeessssssiiiiim se na GA💋💋💋

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid zaplavuje blogosféru, ale zatím mě úplně nepřesvědčil. Stále budu používat jejich krémy proti slunci, ale do péče se mi moc nechce. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená s CC. Zatím jsem ho nikde v drogerce neviděla.
    Těším se na soutěž :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by právě samotnou asi nenapadlo koupit od nich péči. No ale zatím jsem fakt spokojená, pusu mám jak dětskou prdýlku;-)

      Vymazat
  4. Tu micelárku už jsem v drogerce potkala, obal se mi líbí a věřím, že i obsah bude fajn, takže si ji určitě koupím:-) A už se těším, co povíš na ten CC krém:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid produkty jsou super. Neměla jsem jediný, který by byl špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já vím ;-) Tvé dva články se mi moc líbily :-)

      Vymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)