neděle 28. února 2016

Čtyři novinky v mé sbírce rtěnek

Krásnou neděli Vám přeji :)

Dnes bych Vám chtěla představit čtyři nové kousky v mé sbírce rtěnek, které jsem si pořídila někdy v lednu, něco i v únoru. Nebudu zdržovat dlouhým úvodem a jdeme hned na to.






Miss Sporty - My BFF Lipstick (odstín 100 My Tender Pink) 

Už nějakou dobu jsem si říkala, že mi mezi rtěnkami chybí typická světle růžová "Barbie" se shimmerem, která dělá takový ten ledový frosty efekt. Pak jsem v drogerce narazila na novou řadu rtěnek MS a mezi nimi byla ta, kterou jsem hledala. Takže jsem ji hned brala. Cena je lidová, jak je to u téhle značky zvykem. Přesně už si ji nepamatuji, ale rozhodně to není víc než 75 Kč.



Moc se mi líbí její obal i tvar. Miss Sporty najela totiž s touto rtěnkou na trend štíhlých vyšších rtěnek se zkoseným vrškem, což vypadá elegantně a prostě pěkně. Obal je z umělé hmoty ve stříbrné barvě, uzávěr je pak průsvitný v narůžovělém tónu. Samotná rtěnka má příjemnou jemnou konzistenci, pěkně se natírá na rty a kryje už v jedné vrstvě. Na puse je příjemná. Vydrží i nějaké to kafíčko s dortíkem ;) Samozřejmě oběd s ní nedáte, ale to nedáte se žádnou rtěnkou. Pokud papat nebudete, vydrží až 4 hodinky. Co se týká vůně, tak ta je moc příjemná, slaďounká, připomíná mi žvýkačky Pedro. Já jsem tedy s tímto kouskem spokojená a koupě nelituji :)

Milani - odstín Nude Créme

Od Milani jsem zatím doma měla jen jeden kousek, a když jsem jednou takhle brouzdala po eshopu Dekorativka.cz, padla mi do oka tato rtěnka  v odstínu Nude Créme. Cena je 139 Kč.



A moje dojmy? Obal - super! Ostatně všechny produkty Milani se můžou pyšnit fakt krásnými a povedenými obaly, o tom žádná. A rtěnka samotná? No, prostě popravdě - nic moc. Nesedne mi už samotný odstín. Je to taková růžovo-oranžová, spíš ale oranžová. A oranžovou barvu nesnáším na čemkoliv :( Konzistence je velmi, ale fakt velmi krémová, rtěnka se rozmazává po rtech na všechny strany a bez konturky se rozpíjí všude možně. Není mi ani příjemná na puse, mám pocit, jakoby se pořádně "nechytla" na rty, pořád ji tam cítím. Je to takový ten pocit, jako když máte na rtech nějakou mast nebo vazelínu. A to já nemusím.Vůně, ta mi nijak nevadí, taková ta typická rtěnková vůně. Suma sumárum, tato rtěnka mi nesedí, ani barvou ani konzistencí. Kamarádky z nás nebudou. To ale neznamená, že rtěnky z této řady stojí za prd. Mám doma už dlouho odstín Dulce Caramelo a ten je boží. Jak barvičkou, tak i konzistencí :)

Gabriella Salvete - Chubby Lips (odstíny 01 Strawberry Shake a 06 Chocolate)

Ani já jsem neodolala máslíčkům od GS a pořídila si dva výše uvedené odstíny. Cena za kus byla do 80 Kč.





Obal pastelek je prostě klasická jumbo tužka se šroubovací náplní, díky čemuž nemusíte tužku strouhat. Barva víčka a konce tužky koresponduje s barvou náplně, takže hned vidíte, po kterém odstínu saháte. Odstín 01 je jemná růžová, prostě taková barva Vašich rtů a č. 06 bych přirovnala k barvě burgundy, ale hodně, hodně jemné. Konzistence je gelovo-krémová, po rtech klouže jako po másle, ale finiš jako u rtěnky u těchto pastelek nečekejte. Lepší pigmentaci i "přilnutí" ke rtům mají rozhodně máslíčka od Astoru. Tyhle pastelky považuji spíše za takové příjemné balzámy, které díky obsahu olejů rty hezky vyživí a hydratují, a při přejetí rtů několikrát dodají i jemný lesklý barevný nádech. Určitě nebudete mít rty v takové barvě, jaká je na víčku a na tužce. Mně osobně více vyhovuje světlejší 01, protože v 06 je už maličko nádech do červena a tuto barvu já prostě na rtech nemusím. Naštěstí to není nic tak extrémního, že bych ji nenosila vůbec ;) Co se týká výdrže, tak alespoň u mě slabota. I když nic nejím a nepiju, tak za hoďku je barva ze rtů pryč. Proto tedy tyto pastelky doporučuji těm, které nemusí rty nabarvené rtěnkou, ale stačí jim jen jemný odstín a pocit příjemné hydratace.

Na závěr bych to shrnula tak, že nejspokojenější jsem s rtěnkou Miss Sporty, potom s pastelkami GS a na poslední místo dávám rtěnku od Milani, která mi nevyhovuje ničím.

Už jsem zvědavá na Vaše komentáře. Jestlipak máte některá zkušenost s některým z těchto produktů ?

čtvrtek 25. února 2016

Nákupy a novinky - od konce podzimu do konce ledna...

Krásky moje :-)

Už to je pěkná doba, co jsem naposledy postla článek o nákupech a novinkách. Kaju se a slibuju, že už to nebudu flákat a články tohoto typu budu publikovat pravidelně. Do názvu jsem záměrně nedala konkrétní období, za které nákupy jsou, protože je to takové shrnutí mých nákupů na přelomu roku, plus mínus měsíc až dva. Novinky od Ježíška sem dávat nebudu, protože na ty jsem dělala samostatný článek. Takže jdeme na to....


Lak na vlasy Wellaflex Instant Volume Boost
Moje asi věčná záliba - hledat produkty na vlasy, slibující objem. Slibuje to i tento lak. V mém případě to ale nějak nefunguje. Vlasy nabudou objemu jen při pořádném načechrání nebo lakování hlavou dolů. Trvá to ale jen chvíli, protože lak ani nějak extra netuží, vy pak vylezete ven a než přijdete do práce, jsou vlasy zplihlé jako obvykle. Navíc při stisknutí uzávěru lak ani pořádně nestříká, je to jen taková jemná sprcha. Takže to shrnu.....já už tenhle lak nemusím.
Dvoufázový odličovač očí Care
Nevím proč, ale jak jsem tak jednou brouzdala po Kauflandu, všimla jsem si trochu víc jejich provátní značky Care. Tak jsem si řekla, že schválně zkusím jejich odličovač na oči, obsahující výtažky z aloe vera a jinanu dvoulaločného. Už dopředu jsem nad ním lámala hůl. Ale ejhle, on funguje a navíc ani nedráždí oči. Je prostě ok, schválně ho někdy vyzkoušejte.
Antiperspirant Dove Invisible Dry
Moje stálice v koupelně, kterou určitě doporučuji. Funguje a krásně jemně voní. Když jsem ho někdy v lednu kupovala, stál nějak do 60 Kč. Nedávno mě v drogerii i v Tescu zarazilo, že ho teď prodávají za 97 Kč. To se mi zdá trochu přehnané vzhledem k cenám, za které se prodávají sprejové antiperspiranty.


Ziaja - denní a noční krémy s růžovým máslem, 30+
Denní krém jsem zatím nerozdělala, takže o něm nemůžu nic napsat. Noční používám a je zatím fajn. Tak uvidím, jestli se třeba během měsíce používání neobjeví nějaké problémy, ale zatím vypadá, že mi svědčí :)


Ziaja - vánoční sprchové gely (perníčkový a čokoláda-pomeranč)
Sprcháče už mám skoro vypotřebované, na vánoce byly moc super, mně se hlavně líbil ten perníčkový. Jeho vůně byla fakt jako když si čichnete k perníkovému těstu. Pokožka jím voněla i po sprše. Čokoláda s pomerančem taky nebyl špatný, ale ten od Dermacolu z řady Aroma Ritual mi voní líp.


Batiste - suché šampóny
Všechny je jistě znáte a asi nikoho ještě nezklamaly. Mne taky ne. Už jsem vyzkoušela asi čtyři verze a všechny jsou prostě super a zázračné. Interval mezi mytími vlasů mi prodlouží o jeden den a je fakt neskutečné, jak vlasy odmastí a ještě jim dodají na objemu. Za mě ano a budu je kupovat pořád.


LUSH - peeling
Známý peeling od LUSH patří také mezi mé stálice a mám už několikáté balení. Péči o obličej si už bez něj neumím představit. Pokud Vás zajímá, co je na něm tak úžasného, tak článek si můžete přečíst TADY.
SKIN79 - plátýnková maska
Vyživující a vyhlazující masku od SKIN79 jsem dostala a zatím nepoužila, tak už jsem moc zvědavá, jaká bude. Určitě Vám dám potom vědět.


AVON - intenzivní sérum pro zářivý lesk vlasů
Olejové sérum pro zářivý lesk, které navíc zahladí roztřepené konečky. Upoutalo mě v katalogu Avonu, který se ke mně občas dostane, protože tam bylo v zajímavé akci. Olejíčky na vlasy používám denně, tak jsem se rozhodla, že ho vyzkouším. Uvidíme...
Balea -náplasti Clear-Up Strips
Náplasti na černé tečky kupuji pravidelně. Fungují dobře, jen musíte dobře odhadnout dobu nalepení na kůži, aby nepřeschly, protože pak je účinek nulový. Já už to mám docela vychytané a jsem s nimi spokojená.
Pantene Pro-V - sprej na objem vlasů
Koupila jsem si ho na radu Wikiry z blogu Jsi krásná a skutečně s mými vlasy dělá něco víc než jiné přípravky na objem. Zatím jsem s ním spokojená, jen mám pocit, jakoby vlasy trochu vysušoval.




MILANI - odstín Nude Créme
Růžovo-oranžová krémová rtěnka od Milani mě zaujala na eshopu této značky. Pigmentovaná je výborně, výdrž má lepší než drogerkové rtěnky. Vadí mi jen trochu to, že jak je hodně krémová a přitom spíše matná, tak zvýrazní jakoukoliv nedokonalost na rtech. Raději mám od Milani odstín Dulce Caramelo, který má trochu shimmeru a sedí mi líp.
Artdeco - báze pod oční stíny
Zatím ji testuji, ale jeví se velmi dobře. Nedávno mi s ní stíny Freedom vydržely na víčku krásně od rána až do večera. Tak uvidíme......;)
Essence - kajalová rozjasňující tužka na oči, odstín 02 Eye Candy
Jupííí!!! První rozjasňující tužka, která drží krásně na waterline a maluje krásnou stopu hned při prvním tahu. Je fakt boží!!! Narazila jsem na ni náhodou.....patří totiž do limitky Winter Wonferfull, ze které jsem naživo viděla ve stojánku jen 4 poslední produkty (ona byla mezi nimi), protože tahle limitka byla alespoň v naší DM ihned totálně rozebraná. Mimochodem, nevím jak ve Vašich drogerkách, ale u nás jsou limitované edice Essence buď ihned pryč anebo v drogerii nové nejsou vůbec a trčí tam edice i o 3-4 kola pozadu. Tak nevím, jestli je to vina drogerie nebo obchodních zástupců Essence :(


Gabriella Salvete - Chubby Lips (odstíny 01 Strawberry Shake a 06 Chocolate)
Nakonec jsem ani já neodolala máslíčkům od GS. Více o nich napíšu ale v příštím článku ;)
Miss Sporty - My BFF Lipstick (odstín 100 My Tender Pink)
Už nějakou dobu jsem si říkala, že mi ve sbírce rtěnek chybí nějaká klasická světlá růžovka se shimmerem a pak jsem na ni narazila mezi novými rtěnkami u Miss Sporty. Jak se mi jeví si přečtete v příštím článku, který bude o mých nejnovějších produktech na rty.


Palmolive - sprchové "máslo" či "krém"
Co by to bylo za nákupy bez sprcháče :) Tohle ale není úplně klasický sprchový gel, jak vidíte na obalu produktu. Tohleto je totiž totální čokoládová husťárna ;). Vy, které milujete všechno čokoládové, jděte do něj. Vůně čokolády je u tohoto produktu s prominutím brutální a ta konzistence je fakt k sežrání :) S ničím tak hustým jsem se ještě neumývala. Je to skutečně krém až máslo. Když ho zkusíte vymačkat do vody, nechce se sám od sebe ani rozpustit a ve vodě plavou světle hnědé housenky. Prostě - husťárna! ;)


Catrice - lak na nehty (odstín 24 The GlamoureX Factor)
Klasický zlato-hnědý perleťák. Lakuje se dobře, kryje krásně ve dvou vrstvách, jen ta výdrž nic extra. Ale já to tak mám se všemi laky ;) Prostě třetí den už jsou špičky v háji. Takže je to spíš mnou než lakem. Tenhle láček je ale vážně moc krásný a pokud chcete na nehty něco decentního a elegantního, klidně do něj jděte.
Miss Sporty - Clubbing Color (odstín 5139)
Krásná jemná nude barvička a jako všechny laky z této řady rychle schne a má dobrou výdrž. Všechny laky z této řady jsou všude chválené, odstínů je hromada a cena je za hubičku :)


BOMB Cosmetics - koupelové košíčky FIALKA a VESELÝ KNOFLÍK
Balistiky od značky BOMB Cosmetics jsou super a pro mě lepší než ty od LUSH. Koupeno na Dekorativka.cz.

Tak to by byly mé kosmetické nákupy v měsících na přelomu loňského a letošního roku. Možná některé z produktů znáte, tak mi napište, jestli jste s nimi spokojené nebo ne.
Já se na Vás budu těšit u dalšího článku, tentokrát o rtěnkách a slibuji, že bude určitě tento týden :)

neděle 14. února 2016

Ranní a večerní péče o pleť

Krásný večer holky!!!

Dnes se nebudu věnovat recenzi žádného produktu ani hromadě ;) vypotřebované nebo nakoupené kosmetiky, ale chci Vás seznámit se svou každodenní péčí o pleť a ukázat Vám produkty, které k tomuto účelu používám. Myslím si, že péče je ten prvořadý a hlavní krok k tomu být a cítit se krásná, protože když se o sebe pořádně nestaráte, tak Vám k hezkému obličejíčku nepomůže ani sebedražší makeup, pudr, korektor atd. atd.

Tenhle článek rozdělím na dvě části, a to ranní a večerní péči. Takže jdeme na to :)


Ranní péče o pleť

Už cca dva měsíce začínám svůj ranní kosmetický rituál Havlíkovou ranní 3-minutovou maskou. Nedávno jsem na ni psala recenzi, takže se tady nebudu o ní už moc rozepisovat, ale je to fakt úžasný produkt, na který nedám dopustit. Pokud chcete o tomhle zázraku vědět víc, tak všechny mé dojmy najdete TADY.


Během těch pár minut, kdy maska působí, si pěkně v klidu vyčistím zuby ;)...............


..............no a poté spláchnu masku z obličeje. Pokožka je pak už krásně čistá, hladká a osvěžená. Není už ani třeba dočišťovat obličej micelárkou nebo mlékem. Teď už stačí jen aplikovat vhodný denní krém. U mě je to zhruba asi už dva měsíce Riche Créme od Yves Rocher. Tento krém tvoří více než 92% látky přírodního původu, především olej z růží. Neobsahuje barviva, minerální oleje ani parabeny. Zpočátku jsem si nemohla zvyknout na jeho vůni, protože mi obecně nevoní produkty čistě přírodního původu, ale nakonec jsme se skamarádili a pleť mám v nejlepším pořádku.


No a v tomto bodu bych s ranní péčí skončila, protože po krému už následuje makeup a já se dnes věnuji pouze péči.


Večerní péče o pleť

Moje večerní pečující rutina začíná v koupelně sprchou nebo koupelí, ale to tady nyní rozebírat nechci. Nám jde dnes o obličej.
Takže jako první si samozřejmě vyčistím zuby. Podruhé už sem foto kartáčku s pastou dávat nebudu, jo? ;) Jakmile jsou zuby hotové, tak si umyju obličej. Jsem zastánce mokrého čištění obličeje, přijde mi, že se tak pokožka lépe zbaví nečistot, zároveň se i prokrví a v konečné fázi ani nevypiplám tolik vatových tamponů, abych dosáhla fakt vyčištěného obličeje. K mokrému mytí používám čistící gely nebo pěny. Už asi rok se neustále vracím k modré lotosové řadě  zn. Balea, ať už ve formě pěny nebo gelu. Nyní mám zrovna variantu gel.



1-2x týdně dopřeju pokožce peeling. Na fotce vidíte peeling zn. Ellie, který seženete v drogerii Teta a je určený na smíšenou až mastnou pleť se sklonem k akné, černým tečkám, rozšířeným pórům. Sahám po něm, pokud se začnou objevovat nějaké problémy, což už se naštěstí dlouho nestalo. Momentálně používám peeling z LUSHe Let The Good Times Roll, který je mou stálicí a velkým oblíbencem. Samostatný článek jsem mu věnovala ZDE.


Při mytí požívám každý druhý den tuhle silikonovou věcičku z DM :) Pokožka se pak pěkně zbaví odumřelých buněk, prokrví a promasíruje. Tohle čistítko mě prostě baví a používám ho ráda.


Málem bych zapomněla na odličovač očí :) Oči odličuju ještě před mytím obličeje a nejradši mám dvoufázové produkty. Momentálně používám skvělý odličovač Douglas Beauty System. Po umytí obličeje většinou ještě pokožku přejedu tampónkem s micelárkou, nejradši mám tuhle hyaluronovou od Dermacolu. Na tamponu už ale v této fázi skoro žádná nečistota není. 


Bez suchého olejíčku si už péči o obličej neumím vůbec představit. Asi třičtvrtě roku používám olej Nutri-Gold od L´Oréalu a je tak bezvadný, že si ho určitě koupím znovu. Na rozetření a zaťupkání do obličeje mi stačí 4-5 kapek. Pak následuje oční krém. V současné době je to Garnier Skin Naturals, který mi taky moc vyhovuje.


Na závěr přichází na řadu noční krém, nyní mám tento růžový od Ziaji. Nebudu se o něm nějak extra rozepisovat, protože tento článek není recenze na produkty, ale je to super krém, kuknout na něj můžete TADY.


Občasná péče o pleť 

Kromě výše popsané denní kosmetické rutiny je ještě pár "procedur", které pleti dopřávám, ale to už ne tak striktně pravidelně.



Mezi takové mé občasné kosmetické pomocníky patří nalepovací náplasti Balea, které mám doma v podstatě stále, ale používám je podle potřeby, když vidím, že póry na bradě a nosu už by potřebovaly něco více než je pravidelné čištění, o kterém jsem psala výše. Tyhle náplasti dělá i Nivea, ale ty baleácké jsou podstatně levnější a mně dělají dobrou službu. Takže kupuji tyhle.




Masky - tak s těmi jsem trochu na štíru. I když jich mám celkem dost, tak je úspěch, když si udělám jednu za 3-4 týdny. S maskami to prostě flákám, ale zas na druhou stranu si říkám, když mám pleť v pohodě, tak jí asi moje péče stačí, takže nemám nějak potřebu aplikovat si třeba každý týden masku ;)
                                     
                                     ....malá tečka na konec

Článek dnes zakončím jedním pidi produktem, který od loňského listopadu používám několikrát denně, nejdu bez něj spát, a když vstanu, hned po něm sahám......


......a je to máslíčko Labello s vanilkou a makadamiovými oříšky. Obsahuje mandlový olej a bambucké máslo, a při mé loňské viróze, kdy všechny moje balzámy selhaly a já měla rty v hrozném stavu, tak tenhle zázrak mi pomohl. A od té doby ho mám stále při ruce:)

Doufám, že Vám třeba můj článek něco dal, možná, když je to takhle napsané, tak ta péče vypadá složitě, ale pro mě už je to rutina a příliš času mi nezabere. Dělám to ráda a každá z nás by to měla brát i jako takovou nutnost. Protože jak jsem psala už na začátku, pokud se o obličej pořádně nestaráte, ať už je Vám 20, 30 nebo 40, tak Vám nepomůže ani sebelepší makeup. A když se na Vás někdo podívá zblízka, tak to poznat jde na první pohled, když má někdo napatlaný obličej plný pupínků, ucpaných pórů nebo šupinek. Navíc ta péče se Vám vrátí ve vyšším věku a z Vás pak budou šmrncovní ženský, co vypadají mladší než jsou ;)

Takže holky.....čistěte, odličujte, peelingujte atd., protože se Vám to určitě vyplatí !!! ;)

sobota 6. února 2016

Spotřebováno - listopad a prosinec 2015

Ano, vidíte dobře, skutečně na začátku února je u mě na blogu článek o spotřebovaných produktech za listopad a prosinec. Omlouvám se za tohle příšerný zpoždění, ale zrovna tohle období jsem neměla zrovna nejlepší, dvakrát jsem byla nemocná, jednou syn a do toho vánoce. A mezitím se taška s prázdnými obaly ve skříni plnila a plnila.......
Ale konec řečí a rychle se na to vrhneme, ať už pak můžu konečně všechny odpadky konečně vyhodit :)


Laky na vlasy - Balea Ultra Power, Taft Volume a Taft Power
Laky shrnu dohromady - prostě a jednodušše jsem se opět přesvědčila, že zelený Taft je super a klidně si ho koupím zas a znova po milionpáté ;) Značku Balea mám ráda, ale jejich laky, stejně jako mléka do sprchy, nestojí za nic. Černý Taft byl docela fajn, ale zelený je holt lepší :)
Suchý šampon Batiste
Sucháčům od Batiste jsem už také propadla, takže za mě ano, ano, ano! Funguje skvěle, krásně voní a udělá vlasům super objem. Doma už mám další, pro změnu verzi pro blond vlasy a je taky bezvadný.


Šampon DOVE Oxygen Moisture
Tenhle šampon mám poněkolikáté, na mé jemné vlasy bez objemu funguje dobře. Dohromady s kondicionérem Oxygen Moisture jsou pro mě skvělá dvojice. Navíc krásně voní, jako všechno od Dove. Určitě zas někdy koupím.
Šampon Elseve Fibralogy
Toto je přesně ten šampon na vlasy, který Vás neurazí ani nenadchne. Prostě vlasy umyje, docela i navoní, ale žádný zjevný objem nebo zvětšení vlasové hmoty nezpozorujete. Prostě normální šampon.  Už po něm znovu netoužím.
Šampon a kondicionér Garnier Fructis Densify
Řada Densify je fajn a ráda do jejích produktů zas půjdu. Za málo peněz je to fakt docela dost muziky, protože tyhle šampony a kondicionéry seženete v akci i za 39,- Kč. Navíc všechny produkty řady Fructis alespoň mně voní, a to hodně ;) Jj, pořídím klíďo píďo znova.


Sprchové mléko Palmolive - s mlékem a výtažky z  orchideje a aloe vera
Bezva sprcháč, který nevysušoval a krásně voněl. Klidně si ho pořídím znova, ale otázka je kdy, protože sprcháčů je šílená nabídka a já musím furt zkoušet něco nového ;)
Vyživující sprchový gel DOVE - pistácie a magnólie
Všechny gely od této značky prostě můžu a miluju je a tento není výjimka. Ta výživa a vůně, hmmm, jednodušše opět velké ANO!!!
Ziaja - kakaové tělové máslo
Měla jsem ho doma rok, protože na podzim a v zimě 2014 mi voněl, ale jak přišlo jaro a léto, tak mě chuť na tyto typy vůní přechází. Takže jsem se na něj vrhla zas až na podzim 2015, kdy ho můj nosánek opět mohl :D Výrobek je to fajn, pokožku těla pěkně vyživil a byla hladká a voňavá. Nemám proti němu nic.
Samoopalovací mléko RYOR
Než přijde léto a já nechci vypadat jako běloba, tak každoročně používám nějaký samoopalovák. Věřte, vyzkoušela jsem jich hodně, až jsem před třemi lety zůstala u Ryoru. Opaluje rovnoměrně, udělá přirozený odstín opálení a nesmrdí. Takže milé mlíčko, zhruba v dubnu či květnu Tě kupuju zase!


Balea - tekuté mýdlo fialky a maliny
Mýdla od Baley kupuju zas a znova. Všechna mi voní, nevysušují a jsou fakt za hubičku :)
Balea - pěna do koupele pačuli a vanilka
Opět dobrý baleácký produkt. Pěna krásně pění, voní a nevysušuje.
NATURALIS - detoxikační koupelová sůl s pomerančem
Tak tady fakt nevím. Totiž, já a soli do koupele jsme se nikdy nějak neskamarádily, prostě já preferuji pěny a soli mě nebaví. A to mluví za vše. Navíc nemám ráda ty nerozpuštěné kousíčky na dně, když na nich musím sedět a drne to o povrch vany. Hrůza! Takže nebudu psát tak ani tak, prostě kdo máte rády soli, já Vám to neberu, ale já nemusím žádnou.
P.S. Abych Vám ale nekecala, tak vlastně tak trochu se mi líbí ty od Teteseptu (medová, kokosová). Ty přeci jen trošku té pěničky vytvoří a voní krásně ;)
BABYLOVE - olivová pěna do koupele pro děti
Výrobky pro děti od Babylove můžu maminkám doporučit, mému synkovi je kupuju od malička a nikdy s nimi neměl žádný problém. Navíc ty ceny jsou oproti jiným dětským značkám úžasné.



LUSH - Let The Good Times Roll
Nejlepší peeling na světě ;) !!! Jestli Vás zajímá proč, tak recenzi na něj máte zde. Samozřejmě už mám doma další :)
Micelární voda Dermacol Hyaluron
Znáte ji jistě všechny. Pro mne ještě s Garnierkou a Niveou nejlepší micelárka. Suprově odlíčí i oči. Mám asi už třetí balení.
Micelární voda Ziaja s olivou
Už nekoupím, nevoněla mi a dost pálila v očích.
Balea - čistící pěna z lotosových květů
Kupuji dokola a dokola, a to buď ve formě pěny nebo čistícího gelu. Obličej krásně umyje od veškerého makeupu, že když pak ještě dočišťuji micelárkou, není už na tampónku v podstatě žádná nečistota. Ani se mi nechce zkoušet jiný gel nebo pěnu na mytí obličeje, tohle mi fakt funguje už minimálně rok skvěle.


Dermacol - noční a denní krém Lift Matt
Promiň Dermacole, ale mně tyhle krémy pleť nezmatňovaly a navíc mi není příjemná jejich vůně. A jak mi krém nevoní, tak si ho na sebe nepatlám. Takže jsem je ani nevypotřebovala, ležely mi ve skříňce asi tak rok a teď letí do koše.
Ziaja - krém na ruce s kozím mlékem
Super kousek, který mi nádherně voněl a nevím, jak to dokázal, ale zbavil mě na kloubech u prstů ekzému. Moc ráda ho zase koupím, obzvlášť, když budu mít zas na rukách nějaký kožní problém.
Garnier - Miracle Sleeping Cream
Používala jsem ho vlastně celý podzim a prosinec. Moc mi vyhovoval, obličej jsem měla jako dětskou prdelku a fakt přes noc pokožku super vyživil a postupem času i vyhladil. Koupím si ho určitě znovu, nejdříve ale musím vypotřebovat ty, které mám teď doma.
Oční krém Revitalift Laser Renew
Další výborný krém, tentokrát oční. Tubička mi vydržela asi půl roku. Pokud Vás zajímá víc, tak tady je recenze.


DOVE Invisible Dry
Můj nejoblíbenější antiperspirant. Funguje na jedničku, krásně voní a i v podpaží jeho vůně vydrží do dalšího sprchování. Při jeho používání se nedusím, když s ním stříkám. Budu si ho pořizovat prostě pořád :)
Ústní voda Dontodent - pink grapefruit
Já ústní vody nějak často nepoužívám, ale prostě vždycky nějakou v koupelně mám. Tuhle už ale ne, podle mě v ústech neosvěžuje ani neudělá takový ten správný fresh dech. Ani její chuť se mi nelíbí a nechutná mi.
Balea - gel na holení s borůvkou
Jo, tenhle gel je vážně fajn. Krásně holí, voní a pokožka je po něm hezky jemná. Doporučuji!


Douglas - beauty system
Tohle trio (krém, pěna a tonikum) jsem dostala jako dárek a bylo fajn, pěna pěkně čistila, krém mi taky nedělal žádnou neplechu a tonikum bylo také v pohodě. Pokud byste v Douglasu o nich uvažovali, tak já je doporučuji.
Garnier - zklidňující odličovač očí
Konečně jsem taky vyzkoušela odličovač na oči od Garnier a ráda si ho znovu koupím. Odličuje rychle a v očích nedráždí.
Lancome Bi-Facil odličovač očí
Tento dvousložkový odličovač jsem dostala v 30 ml verzi v dárkové kazetě s řasenkou. Funguje fakt ukázkově. Už si ho ale nejspíš pořizovat nebudu, protože dávat 600-700,-Kč za plné balení se mi fakt nechce :(


Calvin Klein - ETERNITY
Po dlouhé době jsem se podívala na dno i několika vůním. Světoznámá Eternity je velmi specifická vůně, a proto ji jedni milují a druhým prostě nevoní. Já jsem si k ní chvíli hledala cestu, ale pak jsem si ji zamilovala. Je velmi zvláštní a snadno rozpoznatelná i mezi velkým množstvím vůní.
Avon - Far Away Gold
Velmi krásná teplá vanilková vůně, ideální do chladných ročních období. Líbila se mi fakt moc.
Adidas - Fizzy Energy
Provázela mne celým loňským horkým létem a částí podzimu. Velmi svěží vůně, ovocná. Ukrývá se v ní totiž kromě jiného jablíčko, grapefruit a ananas.


Rimmel - top coat Glitter Bomb, odstín Disco Diva
Krásný top coat se spoustou třpytek. Nosila jsem ho nejen na barevných lacích, ale i na bezbarvých, a byl fakt boží. Bohužel jsem ho měla doma už snad rok a hrozně zhoustl a táhne se. Jeho aplikace na nehty je prostě už špatná a tak musí pryč.
Flormar Quick Dry Extra Shine
Super top coat na nehty. Lak pod ním rychleji schnul a i celkově s ním nehty vydržely nalakované déle.
Maybelline - tužka na oči Master Smoky, odstín Grey
Jedna z nejlepších drogerkových tužek. Jedním tahem krásně maluje a netáhne víčko. Na její druhé straně je pěnový aplikátor na rozmazání linky k docílení efektu kouřového líčení. U žádné jiné tužky jsem se nesetkala s tak bezvadným měkoučkým aplikátorem, který linku fakt rozmaže pěkně, aniž by ji smazal nebo Vám dřel kůži.
Catrice - tužka na obočí
Můj miláček ;) Zatím nejlepší tužka na obočí, kteou jsem měla. Catrice ji dělá ve třech odstínech, já kupuji ten nejsvětlejší. Pro mě jako pro blondýnu úžasný odstín, obočí krásně vyplní a obarví, a dokreslí přirozeně i jeho konec. Tuto tužku mám asi už počtvrté.

Tak, vše je sepsáno, můžu konečně vyhodit odpadky a pokračovat v syslení dalších vyprázdněných obalů ;) Tentokrát už ale budu vzorná a budu články typu Spotřebováno nebo Nákupy a novinky publikovat včas :)

Mějte se krásně a přeji Vám krásnou neděli :)






úterý 2. února 2016

Havlíkova ranní čistící 3-minutová maska

Tak jsem tady po delší době s recenzí na jeden konkrétní produkt. Dnes bych Vám chtěla představit výrobek od firmy Havlíkova přírodní apotéka, o které se začalo mluvit někdy loni, já alespoň jsem ji zaregistrovala v loňském roce. Tak dlouho jsem plánovala si od Havlíka něco objednat, až to za mě vyřešil Ježíšek a pár jejich přípravků mi nadělil :) Dnes bych se chtěla věnovat jednomu, u kterého jsem zpočátku měla pochyby, že jej využiju. A tím je

BIO Ranní maska čistící (3 minutová)


Nebudu se zde vypisovat s celým oficiálním popisem, ale alespoň ve stručnosti............
.......lidská pokožka přes noc vylučuje do pórů nečistoty, jde o tzv."samočistící proces". Bio extrakty z bylin, obsažené v téhle masce pleť vyčistí, stahnou póry a vytvoří ochrannou vrstvu pleti. BIO Ranní maska NASTARTUJE Vaši pleť do nového dne, dodá vitaminy, vyživí a účinně hydratuje, čímž pleť získá na jasu a zdravém vzhledu. Budete mít čerstvý a štavnatý vzhled.
Ve velkých městech je pleť vystavena prachu, elektronickému smogu a dalším nežádoucím exhalacím, jejichž částice pronikají do pokožky a velmi zatěžují a poškozují naší pleť. Přirozená regenerační schopnost pleti, která mimo jiné zahrnuje i vyloučení nečistot, není dostačující. Pokud ráno věnujete 3 minuty Vašeho času na očištěním pleti ranní maskou, odměnou Vám bude krásná, rozjasněná a zdravá pleť.  


Hlavními účinnými složkami této masky jsou: konopí seté (bez obsahu THC), olivový olej, rozmarýnový olej a levandulový olej. Mimo těchto čtyř hlavních složek produkt obsahuje ještě další úžasné přírodní výtažky. Pokud Vás zajímá které, tak KLIK, najdete je zde.



Jak jsem už psala, tak jsem se k tomuto produktu stavěla nejprve poněkud skepticky. Říkala jsem si, že na to bych se mohla vyprdnout, dávat si ještě ráno na obličej masku. Však to znáte, jak to bývá po ránu, člověk je rád, že udělá základní ranní hygienu, přetřu obličej micelárkou, nakrémuju a valím dělat makeup. Ale, když už jsem masku měla doma, tak jsem si řekla, že to s ní teda zkusím a uvidíme. A ono to jde v pohodě. Ráno, jak přijdu do koupelny a stáhnu vlasy, tak první vytahuju tubičku s maskou a už natírám na obličej. Maska má trošku jinou konzistenci než krém, je řidší a připomíná mi nějakou mastičku z lékárny. Roztírá se velmi dobře a skoro hned se vpíjí do pokožky. Mezitím, kdy působí, si nachystám pastu na kartáček a čistím zuby. A to už jsou tři požadované minutky pryč a já masku smyju a opláchnu obličej. Ono v podstatě není ani moc co smývat, neboť maska se fakt úžasně vpije a není s ní žádná práce.


Co se týká vůně, tak ta je dost specifická. Samozřejmě žádná klasická vůně krémečků z drogerie, ale taková ta lékárenská vůně, která je šmrnclá bylinkami, já z ní cítím hlavně levanduli, rozmarýn a kafr. Na tuto vůni jsem si hned zvykla a líbí se mi. Je taková čerstvá a svěží a i ona sama o sobě člověka ráno docela nakopne.
A jaké jsou tedy účinky tohoto příroního zázraku? Já říkám super a všechny palce dávám nahoru ;) Masku používám denně od 25.12. a musím říct, že se mi pokožka hodně rozjasnila, zhydratovala, vyčistila a od té doby jsem neměla žádný problém s pupínky, a to ani když mám "své" dny. Prostě na první pohled je tam ta regenerace vidět a já už si neumím svůj ranní koupelnový rituál bez své "tříminutovky" představit. Jen pro informaci dodávám, že mám smíšenou pleť s mastnější T-zónou a suššími tvářemi.
Co se týká ceny, tak tady jsou tři možnosti, podle toho, o jakou velikost produktu se rozhodnete. Balení může mít 30, 50 nebo 150 ml. Ceny jsou 189, 299 a 798 Kč. Já mám nejmenší balení a můžu říct, že bohatě stačí. Mám ho od vánoc a polovina tam ještě určitě zbývá. Takže pokud nechcete naráz vydat větší sumu nebo chcete raději přípravek vyzkoušet, tak s klidem jděte do 30 ml. Myslím, že mi vydrží dva měsíce určitě, možná i o trochu déle.
Masku pořídíte ZDE, na oficiálním eshopu výrobce.

Závěrem bych to tedy shrnula stručně a jasně - já jsem s maskou na 100% spokojená a jak ji vypotřebuji, jdu do ní znovu.

A na úplný konec Vám sem dám foto kartičky, kterou jsem měla v balíčku a je prostě boží :) Mám ji zastrčenou za zrcadlem, takže ji mám před očima x-krát za den a myslím, že každé z nás se vždycky hodí si něco takového přečíst a úplně nejlépe - ztotožnit se s tím ;)