úterý 20. října 2015

Nákupy a novinky - srpen a září 2015

Tak jsem se konečně dostala k nákupům za září a ejhle ;), jak tak koukám do blogu, vidím, že jsem úplně zazdila Nákupy a novinky za srpen. Příčina bude asi v tom, že jsem v září nastoupila po mateřské zpět do práce a měla jsem toho najednou hrozně moc, včetně celkové změny režimu dne. Tak se moc omlouvám :) Má to ale jednu výhodu, a to tu, že v tomhle článku bude více produktů než jindy, protože sem musím dostat vše nové za dva měsíce.

Tak jdeme na to !!!


DOUGLAS - pečující pleťová sada
Tuhle sadu péče o pleť jsem dostala jako dárek. Obsahuje čistící pěnu, jemnou pleťovou vodu a hydratační krém. Sada je určena pro suchou, normální a smíšenou pokožku. Momentálně používám a zatím jsem spokojená :)
Cena 349,- Kč.


NATURALIS - olejová koupel s levandulí
Na tuto pěnu jsem narazila v jedné menší drogerii. Značku jsem neznala, a tak jsem se trochu mrkla na net. Jedná se o ryze českou kosmetiku, pokud by Vás zajímalo víc, můžete mrknout SEM, na jejich webovky. S koupelí jsem spokojená, voní příjemně a pleť nevysušuje. Obsah lahve je 1000 ml.
Cena cca 59 Kč.
BALEA Luxury - pěna do koupele Red Love
Celkem známá pěna od Baley s vůní kokosu a broskve. Jako předchozí produkt voní krásně a nevysušuje. Pění ale víc než pěna od Naturalis. Obsah má 500 ml.
Cena cca 69 Kč.
DOVE Purely Pampering - sprchový gel pistácie a magnólie
Super vyživující, pečující a krásně vonící sprcháč. Tyhle výživné gely Dove prostě nezklamou.
Cena v akci byla 39 Kč.
PALMOLIVE Naturals - sprchové mléko z černé orchideje a aloe vera
Tohle je taky moc příjemná vyživující záležitost. Sprchové mléko je krásně krémové a voňavé. Po umytí není nezbytné se natírat něčím dalším, pokud tedy nejste majitelkou vyloženě suché pokožky.
Cena byla něco okolo 40 Kč.


AVON - ošetřující přípravek k odlíčení očních partií
Po dlouhé době jsem si objednávala pár věcí z Avonu. Viděla jsem tam tenhle odličovač očí a vzpomněla si, že to byl jeden z prvních odličovačů na oči, který jsem kdysi měla. Byl teď v akci za 69 Kč, tak jsem šla do něj. Bohužel musím konstatovat, že teď, když už se trochu v těchto věcech orientuji, to žádná výhra není, ale dopotřebuji ho. Příště si ho ale už kupovat nebudu.
ISEREE - maxi odličovací tampóny
Jedny z nej tampónů na trhu. Určitě je všechny znáte. V Lidlu mají buď ty v klasické velikosti, nebo tyto maxi. Jsou super, a za cenu tuším  30,- Kč jich je v balení 70 ks. Kupovat budu i nadále :)
GARNIER - zklidňující odličovač očí
Koupila jsem z důvodu, že jsem ještě odličovač od Garnier neměla. Stál něco okolo 90 Kč. Zatím se jeví v pohodě, malinko hůř mu jde odlíčit bytelnější řasenky, které drží jako přibité. Špatný ale není. Ještě mám v plánu vyzkoušet od Garnier dvoufázový odličovač a pak se teprve rozhodnu, který budu propříště kupovat.


BALEA - lak na vlasy Ultra Power
S příchodem podzimu a větrnějšího počasí kupuji laky s vyšším stupněm tužení. Baleácký jsem ještě neměla, tak ho nyní zkouším. Není špatný, cena byla taky nízká, asi 49,- Kč. Fakt ale je, že lakům od Taftu, Welly, Nivey a dalších známých značek se nevyrovná.
TONI&GUY - sprej na ochranu vlasů při fénování
Sprej mi byl zaslán z DM, takže nevím, jakou cenu má v drogerkách. Používám ho, ale žádné extra účinky nepociťuji. Líbí se mi na něm hlavně to, že krásně voní. V drogerii ho hledat nebudu, protože o jeho koupi neuvažuju.
BIONE- krémová vlasová maska s keratinem a arganovým olejem
Hodně vyživující maska na vlasy, se kterou mám ale jeden problém. Mám dost jemné vlasy a v návodu na použití je jako ideální způsob použití masky aplikovat po umytí, dát na to pak igelitový sáček a ručník a nechat 20 min působit. Moje jemné vlasy jsou ale po takovémto užití hrozně zplihlé a jakoby obalené nějakou mastnou vrstvičkou, i když je pořádně opláchnu. Takže masku radši používám klasickým způsobem, nechám cca 3 minutky na umytých vlasech a spláchnu.
Kelímek obsahuje 250 ml produktu a stojí cca 89 Kč.
WELLA - Wellaflex Volume
Příjemný a funkční objemový lak.
Cena v akci byla v Tescu 49,90 Kč.


NIVEA - výživné tělové mléko
Tohle mléko je momentálně pro mou vysušenou pokožku to pravé. Je pořádně hutné, což sice znamená, že jde trochu hůř roztírat, ale je úžasně výživné. Další plus je typická jemná niveácká vůně. Mám ho moc ráda.
Cena v akci v DM byla 59 Kč.
AVON - tělový sprej Senses s bambuckým máslem
Hydratační sprej jsem kupovala někdy v srpnu a tehdy mi ještě na lehčí hydrataci pokožky stačilo. Momentálně potřebuji už něco výživnějšího, takže jej teď používám jen občas. Na léto byl ale super, i vůni má příjemnou.
Cena byla v katalogu v akci 39 Kč.
CIEN - intimní mycí gel
Bez intimního mycího gelu nemůžu existovat. Možná to některé z Vás máte taky tak, že jakmile se na určitých místech umyjete klasickým sprcháčem, začnou Vám nějaké gynekologické potíže. Já to tedy tak mám. Intim gely z Lidlu jsou super a za hubičku. Určitě doporučuji ;)


BALEA - tyčinka do koupele s vůní vanilky
V DM měli tyto tyčinky ve slevě ze 49,90 Kč na 29,90 Kč. Jednu jsem tedy koupila na zkoušku. Voní krásně, ale ve vaně se ta vůně nějak vytratí. Nevidím tam ani žádný přínos pro pokožku. Už kupovat nebudu, zůstanu raději u pěn do koupele.
GARNIER - Essentials oční krém proti vráskám
Bez očního krému si péči o pleť neumím představit. Sice ještě nijak vráskami netrpím, ale raději už dopředu jim předcházím vhodnou péčí. Krém jsem ještě nezačala používat, zatím dodělávám současný krém.
Cena v akci byla 99 Kč.
SAUBÄR - šumivé tablety do koupele s lesním ovocem
Kupujeme pravidelně pro našeho malého. V DM je mají ve třech verzích a všechny jsou fajn. Krásně voní, barví a při rozpouštění hezky pění. Pro děti nebo dospělé hračičky skvělá zábava do vany ;)
Cena je 59 Kč.
BALEA - plej na rty s kokosem
Tak už ho mám konečně i já :) Krásně voní, vyživuje rty a příjemně se aplikuje. Nic proti.
Cena je 59 Kč.


RIMMEL - podkladová báze pod makeup
Mám už podruhé a jsem s ní spokojená. Mám ji raději než bázi od Dermacolu, která je sice po stránce funkčnosti dobrá, ale vadí mi u ní ten pocit povlaku silikonu na obličeji. Primer od Rimmelu mi spíš připadne jako krém, i když i ten silikon tam jde samozřejmě trošku cítit, ale míň než u Dermacolu.
Cena v DM byla něco kolem stovky.
RIMMEL - Match Perfection
Koupila jsem v DM ve výprodeji za pouhých 109 Kč, a to odstín 201 Classic Beige. Makeup je to dobrý, což ví asi většina z Vás. Používám ho moc ráda.
DERMACOL - lanýžový hydratační makeup, odstín č.2
Tak dlouho jsem váhala s jeho koupí, až ho měli ve slevě za 149 Kč, a tomu jsem odolat nemohla. Předtím jsem s jeho koupí váhala kvůli obavám, že je vhodný jen na suchou pleť a na mé smíšené by dělal nějakou neplechu. Ale chyba lávky ;), sedí mi perfektně a používám ho momentálně nejvíce z mých makeupů.
REGINA - BB Cream
Kupovala jsem ho hlavně ze zvědavosti, copak že to česká firma vymyslela za bíbíčko. No, nějak extra mě nenaddchlo, ale ještě chvíli počkám se závěry a budu nějakou chvíli zkoušet. I když je fakt, že teď momentálě nosím nejradši klasické makeupy.
Cena 89 Kč.


MAX FACTOR - kohl pencil, odstín 090 Natural Glaze
Tady volám hurá!!! Konečně jsem objevila tužku na waterline, která mi vnitřní linku skutečně namaluje. Tento odstín navíc i rozzáří a otevře oko. Jsem s ní moc spokojená, protože doteď jsem s tužkami na vnitřní linku měla problém, že mi skoro nemalovaly nebo se za chvilku smazaly. Asi mám v oku moc slz či co. Až tahle tužtička si s mojí vnitřní linkou poradila, takže jsem spokojená :)
Cena je asi 120 - 130 Kč.
AVON - dlouhotrvající krémové stíny
Zde není co dodat. Článek jsem už o tomhle příjemném překvapení od Avonu psala, tak kdyžtak koukněte TADY.
FREEDOM - paletka stínů Pro 12 Audacious 3
Vše bylo již řečeno ZDE. Je to jeden z mých nejpříjemnějších letošních objevů, skvělá alternativa Naked 3. Koupíte na PINK PANDA.
CATRICE - báze pod oční stíny
Momentálně má nejmilejší báze. Skvěle drží a líbí se mi i její aplikátor. Určitě doporučuji.
Cena je do stovky.


FREEDOM - průhledný zakončující pudr, Translucent 101
Objednávala jsem zaráz s paletkou. Pudr vypadá na první pohled spíš tmavší, ale zdání klame. Je skutečně velmi lehký a transparentní a pleti dodá jemný matný finiš.
Koupíte ZDE.
ASTOR - korektor Skin Match Protect, odstín 001 Ivory
Super novinka od Astoru :) !!! Používám na kruhy pod očima a zatím jsem moooc spokojená. Cena je něco přes 100 Kč, a i když mám doma slavný korektor od Estée Lauder, který v Sephoře stojí cca 7-8x víc než tento Astor, tak tenhle mu teda těžce šlape na paty.


BALEA - holící gel s vůní borůvek
Po dlouhé době jsem si koupila místo pánského dámský gel na holení. Velmi mile mne překvapil, holí dobře a navíc božsky voní. Spotřeba je taky fajn, stačí fakt maličké množství na dlani, a rozetře se dobře po celém lýtku.
Cena je do 50 Kč.
GILLETTE - holící strojek Fusion Proglide
K tomuto novému stroječku jsem se dostala tak, že jsem svého milého manžela přihlásila do DM skauta na vyzkoušení tohoto výrobku a světe div se, vylosovali ho ;) V balíčku byl tento strojek, který jsem zabavila já, a pak tam byl ještě pánský sprej Old Spice, který jsem drahé polovičce nechala :) Strojek holí dobře, jemně. Skoro ho necítím, že jede po kůži a jsem s ním spokojená.
BALEA - koupelová sůl na nohy
Zatím jsem nevyzkoušela, ale co jsem četla na netu, tak je prý fajn.
Cena je okolo 20 Kč.




RIMMEL - rtěnka Kate, odstín č.101
Další nádherná Rimmelka, pokud o ní chcete víc, článek jsem psala TADY.
Stála mě v DM 149 Kč, ale dnes jsem ji viděla v Tetě za 99 Kč, včetně spousty dalších rtěnek od Rimmelu.
ESTÉE LAUDER - rtěnka Pure Color, odstín 61 Pink Parfait
Na tuto rtěnku jsem narazila na Aukru, stála jen stovku, tak jsem si ji objednala. Jestli to je originál, tak to netuším ;) Každopádně není úplně mým favoritem, je v ní hodně perleti a trochu mi to připomíná rtěnky, které se nosily v 90. letech. Nosila je hodně i moje mamka. Prostě s touhle rtěnkou jsme si nějak nesedly.
RIMMEL - rtěnka Kate, odstín č.45
Kdo z Vás by neznal nové nude rtěnky od Kate? ;) Každá kosmetická nadšenkyně má myslím ve své sbírce aspoň jednu. Já jsem s č. 45 navýsost spokojená.
V Tetě je teď mají za 99 Kč.


GARNIER - šampon a kondicionér Fructis Densify
Tohle duo mým vlasům vyhovuje, a protože byly oba kousky v DM v akci po 39,- Kč, tak jsem je tam nemohla nechat.


MAYBELLINE - řasenka Lash Sensational
Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek, která mi doma nesmí chybět. Mám už asi druhou nebo třetí.
Cena byla 159 Kč.


A  na závěr pár nekosmetických nákupů...... 


Profissimo - difuzér Granátové jablko
Koupila jsem samozřejmě v DM ;) Příště si ho už pořizovat nebudu, protože prostě voní, jen když k němu přičichnete hodně blízko. V místnosti však žádnou vůni necítíte.
Stál něco kolem 80 Kč.


Yankee Candle - vůně do auta a vosky
YC asi nezklame nikdy. Vůně do auta Růžové písky je jemná nevtíravá vůně citrusů, květin a vanilky. Stála 89,-Kč.
Vosky voněly taky krásně, ale absolutně nejnádhernější byla vůně Tarte Tatin (Francouzský obrácený jablečný koláč). Asi si ji pořídím i jako svíčku. Mimochodem, na stránkách YC je na tento koláč i recept a není vůbec složitý ;) Nevím jak vy, ale já ho v nejbližší době určitě vyzkouším. 
Cena vosků je 47-59 Kč.


Teta - náušnice
Bižuterii z Tety mám moc ráda. Tyhle náušnice mě zaujaly krásnou pudrovou barvou kamínků i celkovým zpracováním. Náušnice jsou asi můj nejoblíbenější šperk a mám jich doma docela dost.
Cena cca 109 Kč.
PEPCO
Přívěsek srdce s řetízkem - vše z černého kovu, nosím ho momentálně hodně ráda do práce. Na jednobarevných tunikách nebo svetřících vypadá moc krásně.
Stál 59 Kč.


OUTLET - šátek
Po strašně dlouhé době jsem zabrousila do jednoho outletového obchůdku a hned mi padl do oka tenhle šátek (šála). Je krásně světlounce šedý z moc příjemného hřejivého materiálu. Upoutal mě hlavně svými pidi bambulkami po celém obvodu a skleněnými kamínky na obou koncích. Nosím ho jak ven - na bundě, tak i do kanceláře. Vypadá prostě skvěle a dobře se nosí.


Tak to by byly mé nákupy za srpen a září. Doufám, že jste vydržely až do konce ;), a že nevadilo, že jsem sem zařadila i pár nekosmetických věcí. Vše nekosmetické sem dávat nebudu, ale přece jen pár těchto nákupů tyto typy článků tak nějak zpestří :)

Mějte krásný podzim bez bacilů, plný dobrého horkého čaje a vůní Vašich oblíbených svíček :) 

sobota 10. října 2015

Spotřebováno - září 2015

Krásnou sobotu Vám všem! :)

Po včerejším super líném upršeném pátku tu máme chladnou podzimní sobotu, já nejsem ospalá jako včera, kdy jsem zvládla sem dát jen krátkou recenzi, a tak se pojďme kouknout, co za kosmetiku jsem zvládla vypotřebovat v září :)

VLASY


Lak na vlasy Taft Ultimate
Tento lak má dodávat vlasům zářivý křišťálový lesk. No, podle mě vypadaly vlasy, co se týká lesku stejně jako po jiném laku. Jako klad beru u tohoto laku beru stupeň fixace 6, který se do  podzimního větrnějšího počasí šikne. Proti laku nic nemám, prostě klasika, co dobře zafixuje. Klidně si ho pořídím znovu.
Suchý šampon Schauma
V pohodě suchý šampon. Lepší než Balea, ale na Dove nebo Batiste nemá. Rozhodně ale špatný není. Klidně bych ho koupila znovu, ale když už mají v DM šampony Batiste, tak má asi chudák smůlu ;)
Lak na vlasy Taft Ultra Pure
Příjemný lak pro styling bez zatížení, protože neobsahuje silikony. Není ani parfemovaný, takže pokud Vám vadí parfemace laků, které přebijí vůni Vašich umytých vlásků nebo Váš parfém, tak jděte do něj.

OBLIČEJ, OČI


Korektor E-style, odstín 01
Bohužel zklamání. Nejenže se hned po pár dnech rozpadl na dvě části (jako třeba propiska), ale i odstín byl na mě moc tmavý, i když je to ten nejsvětlejší. Navíc jako tuhý korektor mi připadal moc mazlavý, a to nemám ráda. Ten už si bohužel nepořídím.
Jemný odličovač očí Dermacol s chrpou
Docela dobrý odličovač očí, poradil si vcelku dobře i s odolnější řasenkou. Jen ho bylo potřeba dát na tampon docela dost, takže celkem rychle byl pryč. Navíc jsem se opět přesvědčila, že dvoufázové odličovače očí mi sednou líp, než tyto klasické. Špatný ale nebyl a jako klad beru i to, že mě neštípal v očích.
Objemová řasenka Max Factor 2000 Calorie
Tuto řasenku jsem si pořídila kvůli tomu, že ji dost lidí opěvuje jako takovou řasenkovou ikonu, která se vyrábí už léta. Kartáček je v pohodě, štětinkový klasický tvar. Jinak mi ale nesedla vůbec. Slepovala řasy, dělala v nich žmolky a její konzistence byla strašně hustá. Namalovat s ní spodní řasy byla pěkná fuška. Absolutně se nedá srovnat s jí podobnou Dermacol Magnum, kterou kupuji pořád dokola, má i podobný kartáček, ale narozdíl od 2000 Calorie maluje naprosto dokonale. Už si ji rozhodně kupovat nebudu.

MIŠMAŠ


Deodorant Spray CIEN HYDRO FRESH 48hrs
Při nákupu jsem si myslela, že je to antiperspirant, holt jsem se blbě dívala ;) Už si tento sprej nekoupím, protože mi nebyl k ničemu. Příšerně prudce stříkal, když jsem se ho omylem nadechla, bylo to na udušení, vůně nic extra, a když nepomáhal ani na pocení, tak co s ním? :(
Antiperspirant Rexona linen dry
Rexona a Dove mě většinou nikdy nezklamou a bylo tomu tak i u tohoto spreje. Pokud zrovna nebyly venku čtyřicítky, tak mě před pocením ochránil. Navíc ta parfemace je prostě nádherná, jemňoučká a moc příjemná.
RYOR matující krém s pudrovým efektem
K tomuto krému si můžete přečíst tady samostatnou recenzi KLIK. Na mou smíšenou pleť je prostě dokonalý a miluju ho. Určitě koupím znova, jen mám trochu obavy, zda bude do chladného počasí dostatečně výživný.
AVON - hydratační krém na ruce a nehty s arganovým olejem, glycerinem a vit. E
Snažila jsem se s ním být kamarádka a myslet na jeho avízované zázračné vlastnosti, ale bohužel ten smrad je pro mě nepřekonatelný, a když už si natírám ruce krémem, tak chci, aby mi i voněly. Takže je mi líto, ale letí do koše :(
Antistresové tělové mléko Dermacol - hrozny s limetkou
Jedna z mých nejmilejších vůní z řady Aroma Ritual. Mléko nepatřilo určitě mezi ta nejvýživnější, ale protože jsem ho používala přes léto, tak byl pro mou pokožku na zjemnění a navonění tak akorát. Vůně prostě parádní, doporučuji Vám z téhle řady tělový olejíček Hrozny s limetkou, ten je vážně božský :)

MYTÍ


Krémové mýdlo Balea - papája a podmáslí
Tekutá mýdla Balea jsou má oblíbená, mají super vůně a kupuji je stále dokola. Tohle s papájou a podmáslím jsem si obzvlášť zamilovala, máme doma už asi čtvrté. Určitě vyzkoušejte, je super a nádherně voní ;)
Gel pro intimní hygienu s heřmánkem - All About Body
Gel na intimní hygienu mi nesmí na vaně chybět a tentokrát jsem vyzkoušela značku z Tesca. Bylo v pohodě, neštípalo, hezky vonělo. Ráda si ho opět koupím.

SPRCHOVÉ GELY


Vzpružující sprchový gel Dermacol - Rozpustilý citron
Jeden z mých letních oblíbenců. V létě jsem se vždycky těšila do sprchy a po umytí tímhle "citrónem" jsem se fakt cítila super osvěžená a čistá. Příští rok si ho určitě znovu koupím, teď na podzim přecházím automaticky k výživnějším krémovým sprcháčům, a to tenhle není. Je to prostě osvěžující gelík na léto :)
Sprchový gel se třpytkami Vanille Collect OR - Yves Rocher
Tento gelíček na mě doma vypadl někde ze skříně a je ještě z nějaké staré vánoční limitky. Jako každá vánoční limitka YR krásně silně voněl, ale výživa tam nic moc nebyla.Klasika sprcháč s fakt krásnou silnou vanilkovou vůní.
Sprchový gel Collection Été - Yves Rocher
Tenhle gel sliboval vůni Středozemního moře a více než 98% přírodní složení. Mně moc nevoněl, vadil mi tam bergamot. Navíc mé pokožce asi některá z přírodních složek vadila, protože jsem často po použití tohoto sprcháče zčervenala, a to hlavně v oblasti krku, výstřihu a prsou, kde je jemnější kůže. Nic pro mě a víc už nee.
Sprchový gel Lychee a Guava - Lilien
Tak tento gel mě víc než překvapil. Kosmetiku Lilien jsem vždy tak nějak míjela, ale někdy v létě mě na Kauflandu upoutal tento velký 400 ml sprchový gel za super cenu něco mezi 30-40 Kč. Po přičichnutí se taky jevil dobře. A on fakt dobrý byl!!! Nádherně voněl a pěnil, a i kůže po jeho použití příjemně svěže voněla. Fakt jsem z něj měla radost a ráda jsem jej používala. Po zkušenosti s ním jsem si řekla, že si této české značky začnu více všímat a určitě si od nich opět něco zkusím koupit :)

NA ZÁVĚR NĚCO NEKOSMETICKÉHO


A ano, i já teď doma pálím ostošest ;) V září to mimo různých drogerkových svíček byly vosky od Yankee Candle. Z těch tří byl absolutně nejlepší Tarte Tatin, což je vlastně vůně jablkového koláče. Jen mi trochu vadí celkem krátká výdrž vosků :( Po dvou až třech "pálících" večerech je vůně pryč :(
Jinak jsem si pořídila i vůni do auta. Tahle je moc příjemná, letní. Jsou v ní květiny, citrusy i kapka vanilky. Ale po 14 dnech už mi přijde, že taky docela vyčichla :(

Tak to by bylo vše k mým zářijovým spotřebovaným produktům. Máte s některým z nich také zkušenost? Moc děkuji za Vaše milé komentáře :)


pátek 9. října 2015

Gel na odličování očí Sephora

Tak tu máme konečně pátek a já se chystala, že sepíšu zářijové nákupy a spotřeby. Nafoceno to mám, ale tak nějak se mi nechce pouštět se do delšího článku. U nás na Moravě většinu dne dnes pršelo, odpoledne přestalo, ale i tak počasí nic moc a to Vám moc elánu nepřidá :( Po celém pracovním týdnu mám chuť se povalovat a odpočívat, ve svícínku už hoří votivka od Village Candle Javorový sirup, v lednici se chladí má oblíbená Pálava a já už začala i přitápět, takže je tu taková lenivá atmosféra ;( A jak jsem tak projížděla fotky v notebooku, narazila jsem na fotky jednoho produktu, který jsem kupovala myslím někdy na jaře v Sephoře v rámci nějaké té jejich akce 2+1 výrobek zdarma. Jedná se o odličovací gel na oči zn. Sephora. Článek bude rychlovka, protože o odličovači se zas tolik napsat nedá.


Vlastně ani nevím, jestli má Sephora zrovna tento gel ještě v nabídce, ale i tak o něm napíšu. Cena byla tuším něco mezi 160-220 Kč. Umělohmotný obal s dávkovací pumpičkou obsahuje 125 ml produktu. Pumpička, což si pamatuji dobře, dávkovala pohodlně, přesně a nebyl s ní žádný problém.


Co se týká samotného gelu, tak na ten nemůžu taky říci jediné záporné slůvko. Konzistence byla fajn, no prostě gel, co k tomu více napsat. V očích mě vůbec neštípal a odličoval parádně. V drogerii mám na odličování očí pár oblíbenců, ale tomuhle se nevyrovná žádný z nich. Hlavně to bylo poznat na takových těch řasenkách, které Vám hodně obalí řasy a máte je pak ztvrdlé. S jejich odličováním se člověk nadře, ale tento gel si s nimi uměl poradit fakt dobře :)


Takže mé shrnutí je, že tento gel můžu určitě doporučit a až zas navštívím Sephoru, ráda si ho znovu koupím. Nevím ale, jestli ho stále prodávají, na netu jsem našla nějaký 2 v 1, v úplně stejné lahvičce, tak nevím, jestli to není nástupce tohoto nebo inovovaný tento.
Máte některá s tímto odličovačem zkušenost anebo nevíte, jestli se ještě prodává?

sobota 3. října 2015

Sametové rty od Kate :)

Krásný víkend všem !!!

V dnešním článku bych Vás ráda seznámila se svou novou rtěnkou, kterou jsem objevila v DM asi před týdnem a jsem z ní teda docela dost nadšená ;) Není to žádná novinka a já nechápu, že jsem si této červeno-černé řady od Rimmelu všimla až teď. Konkrétně jsem si pořídila rtěnku Lasting Finish By Kate Lipstick Matte - odstín 101. 


S příchodem podzimu totiž začínám, jako asi každá z Vás, používat trošku sytější rtěnky než v létě, kdy jsem dost jela ve světlounkých nude odstínech nebo lescích. Tentokrát jsem se dívala po nějaké matné rtěnce v nějakém růžovém až malinovém odstínu. Nakonec mi do oka padla tato Kate za 149 Kč.


Tato rtěnka má hutnou texturu, díky které skvěle kryje již po jednom přejetí rtů a hezky na ně přilne. Ale pozor, vám, které nemáte rty v naprostém pořádku, ji raději nedoporučuji. Jako všechny matné rtěnky totálně zvýrazní všechna suchá místečka nebo šupinky na rtech. Já sama mám rty ok, ale i přesto před nanesením rtěnky (což ostatně dělám vždycky) natřu rty nejprve balzámem. Poslední dobou jsem si oblíbila sorbetový od EOS nebo olejíček od Baley. 
Rtěnka obsahuje unikátní rubínový prášek. Nevím, co si přesně pod tím představit, ale pochybuju, že kvůli tomu melou rubíny :D Každopádně tento prášek by měl zajišťovat, že Vaše rty budou vypadat neodolatelně. Další složkou je ricinový olej, díky kterému budou Vaše rty báječně hydratované a regenerované. Ricinový olej má hojivé účinky, a tak nebudou rty ani popraskané. A ano, mohu potvrdit, že tato matná rtěnka není až tolik "suchá", jako matné rtěnky některých jiných značek. Když ji mám na rtech, tak mi to fakt připadá, jako bych měla nějaký výživný balzám.



Obal rtěnky je pevný, umělohmotný, v kombinaci tmavě červené a černé barvy. Líbí se mi a je fajn, že tuhle rtěnku hned mezi ostatními rychle najdu. Na červeném víčku je ještě černý podpis Kate se srdíčkem. Roztomilé ;)
Co se týká barvy, tak ta je velmi zvláštní a její odstín jde na fotce zachytit dost těžko. Raději Vám doporučuji mrknout na ni přímo v drogerii. Je to taková zastřená růžová s kapkou malinové. Mně se moc líbí a zdá se mi na tohle období super a nosím ji teď téměř denně.




Výdrž, to je klasika. Bez jídla a s opatrným pitím vydrží na puse tak 2 - 3 hodiny. Takové jsou podle mě snad všechny rtěnky, kromě těch tekutých dvousložkových dlouhotrvajících.

Ve skutečnosti je rtěnka míň růžová než na fotce, má víc zastřený odstín.

Já jsem s touto rtěnkou velmi spokojená. Pokud máte rády takovéto odstíny a matné rtěnky, tak v drogerce určitě na tuto matnou řadu od Rimmelu mrkněte. Vyrábí se v 8 odstínech, v DM jich myslím mají 6. Všechny jsou krásné a já uvažuji, že si ještě nějakou pořídím. Za lepší cenu se na internetu dají pořídit např. TADY.

Tak to by bylo vše o jedné z mých podzimních kosmetických novinek. Snad jsem některé z Vás inspirovala :)