středa 29. července 2015

První giveaway :)

Milé holky, protože 4.8.2015 to bude čtvrt roku, co jsem založila tento blog a publikovala zde první článek, rozhodla jsem se, že k tomuto malému milému výročí udělám první giveaway.
Soutěžit se bude o tři malé balíčky s kosmetickými maličkostmi, které jsem doma už několik měsíců shromažďovala, abych je pak mohla věnovat některým z Vás  jako poděkování za to, že chodíte na můj blog a věnujete nějaký svůj čas čtení mých článků, které pro Vás i sebe píšu moc ráda a zatím mě to moc a moc baví :)

Tak a jdeme na to.......................

Balíček č. 1


Balíček obsahuje :
  • Balea - sprchový gel se solí z Mrtvého moře, broskví a mangem ( na suchou pokožku )
  • Flormar - vyživující lesk na rty Supershine ( odstín 109 )
  • Flormar - lak na nehty Supershine ( odstín 37 )
  • Urban Decay - vzorek báze pod oční stíny SIN
  • Flormar - neonový oční stín ( odstín N105 )
  • Rimmel - lak na nehty 60 seconds ( odstín 405 Rose Libertine )


Balíček č. 2


Balíček obsahuje :

  • L´Oréal - obnovující šampón Elséve Total Repair Extreme ( na suché nebo poškozené vlasy )
  • Skin79 - vzorek BB Cream Super Plus
  • Helios Herb - měsíčkový krém na ruce
  • Avon - vysunovací tužka na oči Glimmerstick Diamonds ( odstín Emerald Glow )
  • Miss Sporty - rychleschnoucí lak na nehty Clubbing Color 1 Minute Quick Dry ( odstín 190 )
  • MOJE -  lak na nehty ( odstín č. 05 )


Balíček č. 3


Balíček obsahuje :

  • Balea - objemový šampón bez silikonu a s kolagenovým komplexem
  • Flormar - lak na nehty Supermatte ( odstín M128 )
  • Rimmel - vzorek makeupu Stay Matte ( odstín 201 Classic Beige )
  • Rimmel - lak na nehty 60 Seconds ( odstín 230 Portobello Pink)
  • Flormar - glitrové oční linky ( odstín č.303 )


Tak to by byly mé tři balíčky pro Vás :)
Přála bych si, aby těm z Vás, které vyhrajete, ta kosmetika z balíčku vyhovovala, pokud něco přece jen ne, tak snad budete mít ve svém okolí někoho, komu daná věc padne.


Podmínky účasti v této soutěži jsou jednoduché :
  1. Přes GFC sledujete blog pravidelně - stačí vpravo kliknout na "připojte se k tomuto webu" nebo ti, kteří nemají účet na Google - dát LIKE facebookové stránce Simply Pleasures .Ale budu moc ráda, když budete mými čtenářkami na GFC i FB ;)
  2. Napsat do komentářů své jméno, pod kterým mě zde nebo na fb sledujete a také email, na kterém Vás v případě výhry zastihnu
  3. Pouze pro čtenářky s doručovací adresou v ČR
  4. Soutěž trvá do 4.8.2015 ( duplicitní komentáře budou smazány). 
5.8.2015 zveřejním jména výherců NA SVÉ FB STRÁNCE i zde na blogu. Zároveň děkuji za LIKE a sledování Simply Pleasures na facebooku :)


Přeji všem hodně štěstí :)


pondělí 27. července 2015

got2be - beach girl.......nahoďte vlny !

Tak nakonec ani mne neminula vlnkovací mánie se solnými spreji :D Co jsem viděla, tak většina blogerek se vrhla na vytváření vln se solným sprejem od Aussie, mně však v DM padl do ruky sprej 

beach girl od Schwarzkopf (cena 109 Kč).


Plastová lahvička s mechanickým rozprašovačem obsahuje 200 ml produktu. Je dobře tvarovaná, padne akorát do ruky a pohodlně se s ní manipuluje.


Na zadní straně je krátký text k výrobku plus návod....


A teď k samotnému spreji a jeho účinkům.......

Nejdříve bych něco řekla k svým vlasům. Ty mám jemné, nijak extra husté a samy o sobě mají sklon se vlnit. Já to moc nemám ráda, a tak po umytí hlavy používám k vysušení kulatý velký kulmokartáč od Rowenty, který prameny krásně sám na sebe natočí, dodá jim objem a taky je perfektně vykartáčuje do nafoukaného, ale hladkého účesu. Tento styl se mi líbí nejvíc. Jakmile ale nechám vlasy uschnout jen tak nebo zmoknu nebo vlezu do bazénu, jsem samá vlnka.
Možná proto tenhle solný sprej na mé vlasy docela dobře funguje.
Teď v létě ho používám tak 1x týdně, když už třeba nevím co s vlasama, jsou bez objemu a plihnou. To je pak nastříkám tímto sprejem, nechám nějakou chvíli proschnout a pak rukama pročechrám a promačkám. Co následně vznikne, uvidíte na fotkách zde.......

...můj obvyklý vyfoukaný účes

.....a vlnky ala beach girl :)

....a zde ještě na druhé straně
Úplná mořská panna, co? :D
Ale ne, vážně ;) Na mě, jak vidíte, solný sprej funguje. Nevím, jak bude působit třeba na husté, pevné a dlouhé vlasy, jestli s nimi něco udělá.
Co se mi na něm nelíbí, je to, že vlasy jsou po něm takové jako suché a zacuchané. Proto ho používám až když vím, že pak už budu vlasy mýt, protože tohle  mi pak už nejde dost dobře rozčesat a vadí mi ta vysušenost vlasů.
Jinak ale můžu potvrdit, že vlasy mám fakt takové, jako když jsem u moře. Koukala jsem na fotky od moře a je to přesně to samé ;) I sprej samotný mi vůní moře připomíná. Dokonce jsem si i lízla (když už, tak už :D !), a samozřejmě je i slaný.

Co říct na závěr? Pokud toužíte občas po vlnkách, tak jak vidíte, tento sprej od Schwarzkopf funguje.

Otázka je, jestli na všechny typy vlasů :)

neděle 26. července 2015

Bronzující pudr Holiday Glow

Nedávno jsem brouzdala po netu, protože jsem sháněla štětec na pudr a narazila jsem na eshop Makeupshop, který jsem ještě neznala. A zrovna tam měli to, co jsem sháněla. No a při té příležitosti jsem projela jejich nabídku. A znáte to, i když nic dalšího kupovat nechcete, stejně v košíku vždycky ještě něco skončí. A u mě to byl 

bronzující pudr Holiday Glow - odstín č.1 Hollywood.


Vyrábí ho anglická firma Look Beauty, o které jsem ještě zatím neslyšela. Nicméně u pár českých blogerek jsem našla nějaké většinou pozitivní recenze na pár jejich produktů. Na tento bronzer jsem však v českých blogerských vodách nenarazila, pouze u zahraničních blogerek. Dle jejich recenzí a swatchů jsem si vybrala nejsvětlejší odstín č.1 Hollywood. Odstíny se prodávají tři - KOUKNĚTE ZDE. Bronzer byl slevněný z 259 na 119 Kč. Dívala jsem se např. na Amazonu, že tam stojí necelých 5 liber.

Produkt je zabalený v pěkné šedo-stříbrné papírové krabičce.


Na zadní straně je krátké povídání k výrobku......o tom, jak rozjasňuje a rozzáří obličej, a že ho můžete použít na čelo, lícní kosti,nos a bradu.

Samotný bronzer je v hranaté krabičce, o které jsem si nejdříve myslela, že je to kov. Ale zdání klamalo, je to plast, ale fakt bytelný a kvalitně zpracovaný. Myslím, že se jen tak lehce nerozbije.


Po otevření krabičky máme k dispozici velké zrcátko.



A teď se pojďme mrknout na samotný bronzer. Snažila jsem se ho vyfotit co nejlépe, aby vynikla jeho krásná světlehnědozlatá barvička a také jeho úžasná textura.





Tenhle bronzující pudr má, jak vidíte, velmi krásnou texturu. Je jemně mletý a úžasně se nabírá na štětec. Přitom ale vůbec nepráší. Pigmentace je také skvělá, s pudrem se musí pracovat opatrně a vrstvit. Pokud ho naberete hodně a hned se štětcem hodně přitlačíte, měly byste pak práci ho rozmazat do ztracena a přirozena. Já s ním pracuji jemně, aplikuji ho na lícní kosti. Na obalu sice píší, že s ním můžete rozzářit i čelo, nos a bradu, ale tento styl líčení nepoužívám. Tyhle části obličeje prostě nemám potřebu něčím natírat a rozzařovat.


Na fotce je nahoře bronzer máznutý prstem a dole už rozmazaný. Jak vidíte podle horní fotky, tak fakt je třeba být opatrná, protože i když je to nádherná barva, tak mít tohle na tvářích by bylo fakt asi moc. Ale jak říkám, stačí nabírat a pak natírat jemně, a vytvoříte si na tvářích nádherné zlaťoučké bronzování - teď na léto super.
Já ještě navíc přišla na to, že tenhle bronzující pudr jde nádherně použít jako oční stíny ( tuhle barvu na očích prostě miluju ), a pak mi krásně ladí líčení očí k obličeji.


Chtěla jsem Vám ještě ukázat, jak zhruba vypadá produkt nalíčený na tvářích. Snažila jsem sama sebe vyfotit, nacvakala jsem snad 30 fotek, ale ve focení obličeje jsem fakt hrozná. Klobouk dolů před holkama jako ILoveMakeUp nebo Petrolovelyhair. Já teda sice nemám určitě takové vybavení jako ony, ale i tak na to prostě musí být člověk talent.
Takže........



Tak jak vidíte, moc mi ani nepřálo světlo, ale snad tam něco vidět jde :) Na dolní fotce jde myslím spíš vidět rozjasňovač (Mary-Lou Manizer). Ale tak, snaha byla a musím tohle focení trénovat, protože mě kolikrát na blozích trochu štve, když jsou produkty ukazované jen jako swatche na ruce.

Já jsem s tímto bronzerem moc spokojená, teď na léto je fakt krásný a líbí se mi na něm, že ho můžu použít i jako stín na oči :)
A co vy, kamarádíte se s bronzery nebo zůstáváte raději u tvářenky?

středa 22. července 2015

BALEA - peeling s citronem a podmáslím

Dnes mám pro Vás takovou rychlou recenzi nebo spíše tip na skvělý peeling, na který jsem minulý týden narazila v DM a je tak úžasný, že Vám o něm musím napsat :)



Poslední dobou jsem se v drogeriích dívala po nějakém novém peelingu. Mám doma melounový od Dermacolu, ale asi mám citlivější pokožku, protože po každém jeho použití vylezu z vany s červenýma flekama po celém těle. Asi je na mě moc hustý a drsný.
Jenže ona ta nabídka peelingů na tělo není v drogeriích zas až tak bohatá. Minulý týden jsem ale v regále uviděla tenhle Balea peeling s citronem a podmáslím, kterého jsem si nikdy dřív nevšimla. zřejmě ho naskladnili až nedávno coby letní limitku. Až taková novinka to ale nebude, protože jsem ho našla na netu v recenzích starých cca 3 roky, kdy byl taky limitkou. Balea zřejmě po čase sahá po osvědčených starších produktech a dá je znova do prodeje.



Tento peeling nám slibuje vyhlazení a vyčištění pleti. Pleť se po použití stane hebkou, sametovou a vyživenou. Peeling obsahuje exfoliační zrna, která jemně odstraní nečistoty a odumřelé kožní buňky.
Balení je klasická stojací tuba, obsah má 200 ml. Cena byla mezi 49 - 69 Kč. Fakt už přesně nevím kolik, prostě taková ta klasická dobrá baleácká cena ;)
Konzistence peelingu je jako hustý gel obsahující barevná exfoliační zrníčka.




Naprosto mě ale dostala jeho vůně!!! Je to něco jako taková ta citronová bábovka Babetka nebo citronový cheescake nebo vaječný koňak. Je to vůně sladká, ale protože je šmrnclá i tím citronem, tak je v ní i taková jako svěžest. Na léto úplně super :)


Další úžasnou vlastností tohoto peelingu je to, co udělá s mou pokožkou. Nejen, že jemně splní svou peelingovou funkci, ale po sprše nádherně voníte a pleť je vyživená, vláčná a hydratovaná. Dokonce natolik, že se po jeho použití už nemusím natírat žádným mlékem nebo olejem.


Mě si tedy tento výrobek svými vlastnostmi naprosto získal a určitě si ho koupím znovu.


sobota 18. července 2015

NÁKUPY A NOVINKY - červen 2015

Měsíc červenec je už v druhé půli a já se konečně dostala k nákupům a novinkám za červen.
Pojďme se tedy podívat, jak moc byl pro mě tento měsíc po stránce kosmetické štědrý :)


Kofeinový šampon a kondicionér Balea mám asi už minimálně potřetí. Je to moje stálice, ke které se čas od času vracívám, protože mi pomáhá v období, kdy mi více padají vlasy. Obsahuje i biotin a extrakt z granátového jablka, které zesilují vlasová vlákna. Já mám tohle duo moc ráda a fakt mi pomáhá dát moje vlasy do kupy.
Cena super - každý kousek cca 50 Kč.


Další šampon a kondicionér, které jsem si pořídila, jsou od L´Oréal - ELSÉVE Fibralogy.
Narazila jsem na ně v akci za 49 Kč v bruntálské Tetě. Na mé dovolené v Jeseníkách jsem totiž samozřejmě musela také prozkoumat nejbližší město a hlavně tamní drogerie ;)
Tato řada slibuje hustotu vlasů a jejich objem, tak uvidíme ;)



V DM měli v červnu nějaké akce i na vlasovou kosmetiku Dove. Mám velmi ráda jejich řadu Oxygen Moisture, a protože různých šamponů a balzámů mám doma teď dost, sáhla jsem alespoň po jejich vzdušné masce. Zatím se jeví jako dobrá, má i úplně jinou texturu než masky co znám.....je taková našlehaná, pěnová. No prostě....vzdušná :)
Cena - 99 Kč.



A teď 3 nové laky na vlasy (obvykle teda kupuju tak jeden za měsíc, ale prostě - stalo se ;) )

BALEA - Crazy Vanilla
Ten jsem prostě musela mít. Značku Balea mám ráda, vanilkový lak na vlasy jsem ještě nikdy neměla, krásný obal a cena do 50 Kč. No nekupte to! :D Voní parádně, tužení je už o něco slabší. Ale neva, v létě nemusím mít hlavu pořád jako helmu :D
TAFT Keratin
Super lak, který dobře tuží, neslepuje a vlasy navíc ještě i vyživuje.
Cena byla myslím okolo 69 Kč.
L´ORÉAL Volum´Max
Lak na objem. Normálně stojí kolem stovky, v Tetě byl asi za 60 Kč ;)
Je trochu jiný než ostatní laky, jakoby odlehčený a při stříkání je ta sprška taková jemnější, jako taková mlha.....nevím, jak to jinak popsat.


V minulé slevové DM knížce byl kupónek na celou řadu toaletních vod Adidas, byly myslím cca za 150 Kč, možná i míň. A tak jsem jich v obchodě očichala asi tak osm, až jsem nakonec vybrala Fizzy Energy.
Připadala mi teď na léto krásně svěží, plná energie, cítila jsem z ní něco sladkého, ale zároveň i svěžího citrusového a ovocného. Doma koukám na složení a hleďme - hlavu tvoří jablko, ananas a grapefruit, srdce kamélie, jasmín a papája, no a základ je dřevo a pižmo. Myslím, že je to fakt povedená kombinace.


BALEA - čistící ubrousky s limetkou (25 ks)
 (aspoň podle obrázku dole v rohu a vůně to tipuju na limetu), jsem si kupovala původně na dovolenou, kdyby se mi nechtělo se piplat s tampónama a micelárkou. Nakonec jsem se "piplala" a ubrousky mi tak zůstaly na doma, kde je nyní používám jako takové ranní osvěžení a probuzení pleti po umytí, než se namaluju. Jsou svěží, chladivé a i ta vůně limety mi pleť ráno hezky probudí.
Cena je asi 40 Kč.


Teď budu asi vypadat jako makeupový blázen :D, ale zas to byly fakt zvýhodněné ceny, tak jsem do toho šla.

Rimmel - BB Cream (odstín Light)
Značku Rimmel mám ráda, a protože nemám doma žádné "bíbíčko" a Rimmel je měl za cenu asi 119 Kč, šla jsem do něj. Na léto se hodí, ale bacha, i když je Light, tak pro úplné bledule není.

Dermacol - 24h Control (odstín 1)
Tenhle makeup mě upoutal v recenzi u Ordinary Life, která má tak jako já smíšenou pleť a pěla na něj samou chválu. I další blogerky jsem viděla, že ho chválí, tak mi začal ležet v hlavě. V Tetě jsem ho následně uviděla za 169 Kč, a tak letěl do košíčku ;) Jako u předchozího produktu upozorňuji, že ač je to nejsvětlejší odstín, pro bledé holčiny je tmavý.

Rimmel - Stay Matte (odstín 103 True Ivory)
Super matující a krycí makeup. Pozor, musí se dokonale zapracovat a dávat bacha na množství, ať nevypadáte jak maska. Jinak je dokonalý a i obličej je s ním celý den boží. Teď v těch horkách jej ale nepoužívám, šetřím si ho na normálnější počasí ;)
Cena - 159 Kč

Essence - all about matt! (odstín 20 matt nude)
Koupeno v Tetě za 99 Kč a za ty peníze je fakt zlatej. Vydrží, matuje, neucpává póry :)



ZOEVA - sada štětců Rose Golden vol.2
Tak ty jsem si nekupovala, ale byl to dárek k narozeninám.
Jsou prostě super a pokud chcete vědět více, tak TADY KLIK , je celá recenze.



Paletka stínů Catrice - Absolute Nude je super nude paletou, jakou jsem už dlouho sháněla. Narazila jsem na ni v jedné malé drogerii a recenzi na ni si můžete přečíst TADY.

Maybelline - Baby Skin gelová báze pro zmizení pórů a dětsky jemnou pleť
Na tuhle bázi jsem četla samé dobré recenze a proto jsem si ji pořídila. Momentálně v létě báze nepoužívám, takže zůstává schovaná pro chladnější počasí. Na netu seženete od 160 do 200 Kč, já na ni narazila v DM za 119 Kč.



Česká kosmetika BIONE si začíná získávat své místo na našem trhu, a tak když jsem uviděla jejich stojan u nás v drogerce, tak jsem si řekla, že něco od nich přece zkusit musím. Vybrala jsem Pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou za 79 Kč. Zatím leží ve skříňce, protože momentálně si jedu jinou pleťovku, ale pak na něj určitě hned přijde řada.


A jdeme na sprcháče :

Cien - Oriental Blossom
Známá to kosmetika z Lidlu. Proč nezkusit gelík, že? ;) Cena asi 39 Kč.

Dermacol Aroma Ritual - Mandarinkový sorbet
Tak tohle můžu, můžu a můžu!!! I s jeho bráchou Rozpustilým Citronem.
DM - cena 39 Kč.

VIVAPHARM - kozí mléčný sprchový gel
Na pro mě zatím neznámou českou přírodní kosmetiku jsem narazila čistě náhodou. Upoutaly mě avízované vlastnosti tohoto sprcháče a také cena - za 400 ml 69 Kč.
Moc ho teď ale nepoužívám, zdá se mi lepší na chladnější období, v létě mám raději svěžejší a ne moc sladce navoněné sprchové gely.



 A pojďme zpět k dekorativce....

The Balm - Mary Lou Manizer
A opět jeden dáreček k narozeninám. Dlouho jsem po něm koukala, až jsem ho dostala ;) Hurá!!!
Je krásný a dokonalý :)
Stojí od 455 - 500 Kč.

Max Factor - Créme Puff  Blush (odstín Lovely Pink)
A zase dárek...
Tato nová tvářenka od MF se mi zalíbila v recenzích od ILoveMakeUp a Cosmeticsandthings. I při vyzkoušení v drogerii mi připadala super, ale nechtělo se mi za ni dávat 269 Kč, protože doma už samozřejmě dost tvářenek mám. Nakonec jsem jí byla obdarována, a tak jsem spokojená ;)

L´ORÉAL - Brow Artist (odstín Light to Medium)
Protože jsem až do nedávné doby používala na obočí pouze tužky, chtěla jsem vyzkoušet i nějakou sadu na úpravu obočí.
Cena je 239-280 Kč.



Flormar - neonové mono stíny
Na eshopu Flormaru měli neonky za 29 Kč, tak jsem si tři objednala. Zatím je používám spíš sporadicky, jsem zvyklá na nude, zlaté nebo narůžovělé stíny. Ale protože neonky v létě frčí, zkusím se s nimi nějak poprat ;)

HAKURO - H76
Štěteček jsem si objednala proto, že jsem kromě plochých štětců na linku podél spodních řas, chtěla vyzkoušet i jiný tvar, kulatý do špičky.
Stojí 149 Kč.


Cien - Deodorant Spray HYDRO FRESH 48hr
A znova sem navštívila Lidl a hodila do košíku tentokrát tenhle deodorant. Stál do 50 Kč. Funguje fajn, vůně je lehká svěží, ale pokud ho fakt pořádně neprotřepete, vytvoří Vám na kůži bílý pudrový flek a to já nemám ráda :(



Ráda momentálně používám na oči jumbo tužky, a protože mi došla zlato-hnědá od Astoru, rozhodla jsem se zkusit voděodolnou Rimmelku - Scandaleyes (odstín 002 Bulleproof Beige).
Zatím vypadá dobře a na oku vydrží celý den. Cena je 129 Kč.


A nakonec tu dám něco pro pány.
Škodulka mě v jednom článku docela navnadila na pánský sprcháč FA - Refresh 5.
Flaška má 400 ml, cena je asi 69 Kč a měla pravdu, že suprově voní. Navíc je to kromě těla i na vlasy, což se mýmu chlapovi líbí. Čím míň lahviček v koupelně, tím pro chlapa líp. Známe to, že? Ten by byl nejradši kdyby v té lahvičce byla snad i zubní pasta :D

No, a tím jsme se dostali na závěr mých červnových přírůstků, snad některé z nich znáte a jste s nimi spokojené anebo jsem Vás třeba s něčím inspirovala :)

pátek 17. července 2015

Moje letní lakování - 2x Gabriella Salvete a 1x Dermacol

Na mém blogu jsem zatím nepsala žádný článek o nehtech nebo lacích na nehty, a tak jsem si tento týden nafotila dvojí lakování, které jsem v uplynulých šesti dnech nosila. Laky na nehty měním obvykle cca po 3-4 dnech, protože prostě mně to na těch rukách dýl nevydrží :)

A jaké že to nehtíky jsem tedy nosila tento týden?


  • Gabriella Salvete   -   Enamel 103
  • Dermacol   -   Lak na nehty s efektem č.3 ( Pink Sparkle )
  • Gabriella Salvete   -   Stars Enamel 10 ( Sugarbabe )
Tyto laky GS asi většina z Vás zná. Drobek od Dermacolu je novinka z řady laků se speciálními efekty. Nevím, jestli to je limitovaná edice, ale asi ano, na podzim a zimu pochybuju, že se tyhle veselé barevné láčky budou hodit. Na celou jejich nabídku můžete kouknout TADY.

Jako první jsem tedy měla nalakovaný bílý lak GS s efektovým lakem Dermacol. Samozřejmě úplně vespod nechyběl podkladový lak, momentálně používám zpevňující Flormar. Pak následovaly dvě vrstvy bílého a navrch růžový třpytkový. Výsledek se mi moc líbil, bylo to jemné a veselé. Překvapil mě lak GS, který mám doma už asi rok, přes zimu jsem si ho nedávala, a přesto nezhoustl ani nevyschl. Stačilo jen pořádně protřepat lahvičku.Měla jsem strach i z odlakovávání Dermacolu (známe problémy se třpytkami na nehtech ;) ), ale kupodivu šel dolů dobře. 
Na těchto efektových lacích mám taky ráda, že na jimi nalakovaných nehtech nejdou tak nějak vidět různé vady, kazy nebo ošoupaná místečka na nehtu, takže kolikrát mám takto nalakované nehty více dnů než jen klasickým jednobarevným lakem.

....to lesklé na mém prstu je pečující olejíček :)





Nicméně cca po 4 dnech šla tahle kombinace dolů a já ze svých zásob vyštrachala krásný pískáč Sugarbabe, taktéž od Gabrielly Salvete. Loni byly pískáče obrovský hit a i já jsem jim podlehla, i když teda při dávání laku dolů docela vyšiluju :D
Takže opět jako první na řadě byla báze od Flormaru, pak dvě vrstvy GS a nahoru top coat, také od Flormaru stejně jako podklad.
O výdrži pískáče se rozepisovat nebudu, většina z Vás ho jistě zná. Mám ho teď 3. den a dokonce dnes vydržel mytí umyvadel a vany tekutým pískem a hubkou! A to bez rukavic! Jen na jednom prstu se trochu ošoupala špička a tu jsem pak zase doplnila lakem.
Tak se na něj pojďme podívat.....








Tak to je moje letní lakování nehtů, o kterém si myslím, že se mi tentokrát docela povedlo.

A co vy? Taky si v tomhle období lakujete nehty veselejšími barvičkami ? ;)