neděle 21. června 2015

Rimmel - vyživující lesk Oh My Gloss

Nevím jak vy, ale já, když přichází léto, tak ač miluju rtěnky, tak vždycky zatoužím po lesku na rty. Mám pocit, že v teplém ročním období by mělo být veškeré líčení na obličeji - makeup, pudr, stíny, podkladový krém atd. - tak nějak odlehčenější a rtěnky jsou přece jen hutnější a výživnější záležitost. Velmi málo používám i báze pod makeup a kromě nějakých lehkých makeupů mám k ruce vždy i nějaký ten BB nebo CC krém.

S leskem na rty letos padla volba na rimmelácký OH MY GLOSS
V Tetě na ně byla nějaká akce, oficiální cena je 129 Kč, já ho měla tuším o 25% levnější.



Volba padla na odstín č. 120 - Non Stop Glamour :)


Jak napovídá již sám titulek článku, tak lesk je vyživující. Rimmel totiž do složení přidal 
arganový olej a vitamín E. Díky těmto složkám jsou rty zvláčňovány a hydratovány.
Chytrá "Gloss Lock" technologie zajišťuje 3D lesk. Výrobce také slibuje nelepivý, lehký pocit na rtech a 6 hodin výdrže.


A jak to vidím já? Takže od začátku......

Co se týká obalu, ten je moc pěkný. Je skleněný s umělohmotným šroubovacím uzávěrem, trojhranného tvaru s oblými hranami. V uzávěru oceňuji takové to zúžení uvnitř, takže při vytahování aplikátoru nemáte produktem zamatlané celé hrdlo. Pokud přece jen potřebujete trochu lesku otřít o okraj hrdla, tak pak hezky vteče zpět do lahvičky a je čisto ;)




Aplikátor, jak vidíte na obrázcích, je z velmi jemných chloupečků, na konci zúžený do takové jakoby placičky. Je ohebný, měkkoučký a na rtech fakt velmi příjemný.
Výdrž 6 hodin je myslím trochu přehnaná, ale budiž, když nebudete jíst, pít ani si olizovat rty, třeba těch 6 hodin dáte :) Jinak je výdrž prostě klasika, kolem těch cca 2 hodin, max 3, ale to už teda je fakt maximum ( alespoň u mě ).
Každopádně já lesky nekupuju s tím, že od nich čekám mega výdrž. Prostě chci hezky lesklé rty, lesk sebou v kabelce a občas rychle vytáhnout a poslepu přetřít.
Taky jsem už předem počítala s tím, že zas až tak nelepivý nebude, takový lesk jsem ještě nepoznala ;) Trochu tedy lepí, ale je fakt, že ne tolik jako třeba Glam Shine od L´Orealu.
Líbí se mi i to, že i když se krásně leskne, tak neobsahuje nějaké viditelné kousíčky třpytek. Prostě se leskne tak nějak celkově ;)

...produkt v normálním denním jasném světle
...a tady už svítilo víc sluníčko

Jak vidíte na fotkách, lesk je v nude narůžovělém odstínu, tyhle odstíny já můžu ;) Na poslední fotce se špatně fotilo, svítilo dost sluníčko. Lesk na rtech vypadá víc do růžova než je. Ve skutečnosti je to taková nude tělová, jako jsou swatche výše na ruce.
Na své si ale přijdou i milovnice extravagantnějších odstínů. Lesk se u nás prodává ve 13 odstínech, v zahraničí samozřejmě ve více, myslím v 15.

Za sebe můžu lesk určitě doporučit, pro mě má vše, co od lesku na rty očekávám.

A co vy? Zůstáváte na léto věrné rtěnkám nebo jdete i do lesků ???

6 komentářů:

  1. Zůstávám stále věrná rtěnkám. Lesky mě moc nebaví, i když tento se mi líbí od balení až po barvu. Máš moc pěkné jahodové fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky jsem milovník rtěnek a nedám na ně dopustit,ale v létě mě vždycky nějaký ten lesk dostane.

      Vymazat
  2. Mám lesky ráda, ale rtěnky taky :D Tak v létě dávám většinou ráno rtěnku a přes ní lesk a během dne už doplňuji jen lesk. :) Letos jsem si jich pořídila hodně a jsem s nimi dost spokojená, ať už rimmel, tak třeba i dermacol, maybelline nebo flormar.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj,přesně jak já,akorát já lesk na rtěnku nedávám. Musím mít ale zas pod rtěnkou či leskem vždycky balzám ;-)

      Vymazat
  3. Lesky jsem kdysi milovala, ale pak jsem poznala rtenky a lesky jsou pro me tabu. Sice tento ma pekne baleni i odstin, ale nicim vice me nezaujal.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám radši rtěnky,ale v létě mě vždycky zláká si nějaký lesk pořídit -;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost :-)
Jen prosím pište slušně,komentáře jsou moderované a objeví se až po schválení.Děkuji za pochopení ;-)